YARDIMSEVER BİLİŞİMCİLER BİR EL ATARMISINIZ?

Kodla Büyü

okanformula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım bugün bir akıllı tahtanın imajını aldım, ancak elimdeki Harici Disk yerel disk göründüğünden Bootable Media Player yapılamıyor çünkü çıkarılabilir disk görünüyor ancak yerel disk olarak görünen harici disk görünmüyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim.

Hangi program ile imaj aldığınızı bilmiyorum fakat ben olsam aldığım imajı Harici diskimde saklar, Boot olarak da bir flash disk kullanırım. İmajı yüklerken boot flash ile açılış boot işlemini yaparsınız, imajın nereden yükleneceğini sorunca da harici diskinizin içini hedef olarak gösterirsiniz.

yasarsahbaz' Alıntı:
Hangi program ile imaj aldığınızı bilmiyorum fakat ben olsam aldığım imajı Harici diskimde saklar, Boot olarak da bir flash disk kullanırım. İmajı yüklerken boot flash ile açılış boot işlemini yaparsınız, imajın nereden yükleneceğini sorunca da harici diskinizin içini hedef olarak gösterirsiniz.

hocam acronis ile imaj aldım. Dediğinizi yaptım, usb ile boot yaparak imajı yükleme kısmına geçtim. Ancak harici belleği ve içindeki tib dosyasını görmedi.

2. handikap ise, akıllı tahtalarda 2 tane usb bellek var, harici ve çıkarılabilir disk takılınca seçimleri yapmak için klavye yada fare takamıyorum.

hocam usb coklayici kullan ben onu yapiyorum.imaji kesin dogru aldiginiza eminsiniz demi.zira ben bugun acronisle aldim attim hic problem olmadi

g.cetin.66' Alıntı:
hocam usb coklayici kullan ben onu yapiyorum.imaji kesin dogru aldiginiza eminsiniz demi.zira ben bugun acronisle aldim attim hic problem olmadi

öyle yapacam hocam başka çarem yok gibi. teşekkürler...

BBNET
Geri