A ay51 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 601 Dün 14:11 da #1 arkadaşlar yüzdelik dilime göre niye sıralama yapamıyorum (küçükten büyüğe) Ekli dosyalar LGS SINAV SONUC.rar LGS SINAV SONUC.rar 43.2 KB · Görüntüleme: 15
compteach06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 996 Dün 14:18 da #2 Yüzdelik kısmındaki değerli seçip sayı olarak ayarlayın sonra da sıralama yapın. Ekli dosyalar LGS SINAV SONUC.rar LGS SINAV SONUC.rar 43.2 KB · Görüntüleme: 2
A ay51 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 601 Dün 14:21 da #3 compteach06' Alıntı: Yüzdelik kısmındaki değerli seçip sayı olarak ayarlayın sonra da sıralama yapın. Genişletmek için tıkla ... hocam yapamadım verileri sayı olarak seçip özel sıralamaya gelince A'dan Z'ye sıralama çıkıyor
compteach06' Alıntı: Yüzdelik kısmındaki değerli seçip sayı olarak ayarlayın sonra da sıralama yapın. Genişletmek için tıkla ... hocam yapamadım verileri sayı olarak seçip özel sıralamaya gelince A'dan Z'ye sıralama çıkıyor
compteach06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 996 Dün 14:23 da #4 Tmmdır. Yüzdelik dilimi seçip, A'dan Zye yapın