E emine çelik Üye Mesajlar 25 20 Ocak 2015 #1 okulumdaki öğretmen makinası her açılışta klavye fare tanıtımı istiyor deliricem. okulda bir gün yokum gelince herşey değişiyor
okulumdaki öğretmen makinası her açılışta klavye fare tanıtımı istiyor deliricem. okulda bir gün yokum gelince herşey değişiyor
kargasa1982 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 337 20 Ocak 2015 #2 işletim sisteminiz ne ki? xp-win7-vista-win8 bunlar bulsa da kendileri yükler, bir müdahale istemez.
E emine çelik Üye Mesajlar 25 20 Ocak 2015 #4 her acılısta yazılımı yukle dıor. yukle deyınce sorun yok ama mudur bey bunu ıstemıormus
uysal_rockci Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,321 20 Ocak 2015 #5 deepfreeze vb program var mı o da yapar bazen böyle şeyleri
E emine çelik Üye Mesajlar 25 20 Ocak 2015 #6 yok hocam olsa kaldırıcam neden bole oluor anlamadım bu okulun pc lerınden bıktım
kargasa1982 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 337 20 Ocak 2015 #7 deepfreeze gibi çalışan donanımlar var pci kart şeklinde onlardan da olabilir. bir kontrol etmeniz de fayda var.
deepfreeze gibi çalışan donanımlar var pci kart şeklinde onlardan da olabilir. bir kontrol etmeniz de fayda var.