Yardım !!! Bilişim Rehber Öğretmen Satranç Egzersizi

Kodla Büyü

efe83izmir

Site Gezgini
Sabah 8:30 Öğleden sonra 3:20 de 7. Dersi biten ortaokulda Bilişim Rehber Öğretmeniyim Saa 15:30 da başlayan 17:00 da biten satranç egzerzisi açtım. Şuan halen devam ediyor. Müdür bey müfettişlerin rehber öğretmene başka görev verilmez diyerek bu egzersizle ilgili olarak bakanlığa sormasını istemiş yani bu işin sonucu ne olur sizce olumsuz bir cevap gelirse ben nasıl egzersize devam edebilirim. Müdür beye bizim görevimiz okuldaki ders görevi bittiğinde biter bende zaten egzersizi okuldaki ders bittikten sonra açtığımı belirtim bu konuda bilgi verirseniz çok makbule geçer iyi çalışmalar

kardeşim bende ilk başta açmak istediğimde banada aynı şeyler söylendi ama ben üstüne giderek ilden bilgi alarak satranç egzersiziaçmamda bir sakınca olmadıgını söylediler ve şuan egzersizlerimi yapmaya devam ediyorum. Bana belleticilikte yapamazsın denmişti belleticilikte yapıyorum...
İlden gelen cevap aşağı yukarı şöyleydi

BTR görev ssaatleri dışında BTR görevini yapmanıza engel olmayacaksa egzersiz açmanızda ve belleticilik görevi yapmanızda bir sakınca yoktur...

Yani kardeşim sen kafana takma devam et egzersizlerine...

efe83izmir' Alıntı:
Sabah 8:30 Öğleden sonra 3:20 de 7. Dersi biten ortaokulda Bilişim Rehber Öğretmeniyim Saa 15:30 da başlayan 17:00 da biten satranç egzerzisi açtım. Şuan halen devam ediyor. Müdür bey müfettişlerin rehber öğretmene başka görev verilmez diyerek bu egzersizle ilgili olarak bakanlığa sormasını istemiş yani bu işin sonucu ne olur sizce olumsuz bir cevap gelirse ben nasıl egzersize devam edebilirim. Müdür beye bizim görevimiz okuldaki ders görevi bittiğinde biter bende zaten egzersizi okuldaki ders bittikten sonra açtığımı belirtim bu konuda bilgi verirseniz çok makbule geçer iyi çalışmalar

Aynı okulda görev yaptığım diğer öğretmen arkadaşta satranç egzersizi açmış ve devam etmekte. Btr göreviyle de bir sıkıntısı yok bu durumun

Btr ile alakalı tereddüt edilen hususlar konusunda yönetmelik var. İlçede bir arkadaşımda yaşadı bu sorunu. Bizde yönetmelik ile halletmiş olduk... Tavsiyem size çıkarın onu müdüre verin. okuması varsa anlayacaktır :)

BBNET
Geri