Arkadaşlar bir site yapayım dedim daha önceden arkadaşlarımız paylaşmışlardı, gayet istifade ettiğim çalışmalardı onlar, teşekkür ediyorum arkadaşlara...Bir de kendi bilgim çerçevesinde birşeyler yapmaya çalıştım, inceleyip fikir verirseniz sevirinim. Daha çalışma aşamasında...Yarı Dinamik diyebiliriz
Siteyi genel olarak değiştirebiliyorsunuz, sadece textbox lara ve fileuploadlara değer girerek şablondaki bilgileri değiştiriyorsunuz ve sitenizi oluşturuyorsunuz..
www.yesilevlerbilisim.com
kontrol sayfası www.yesilevlerbilisim.com/kontrol.aspx
www.yesilevlerbilisim.com/kontrol.aspx sayfasından değerleri girip değerlendirirseniz sevirim. Veritabanı access kullandım fazla yormayın hata verebilir

Örneğin bir Öğretmenlerimiz kısmına bir öğretmen ekleyeceğniz zaman tüm bilgileri girin sonra Yükle butonuna tıklayın aksi takdirde hata veriyor şimdilik...
Bekliyorum..

Siteyi genel olarak değiştirebiliyorsunuz, sadece textbox lara ve fileuploadlara değer girerek şablondaki bilgileri değiştiriyorsunuz ve sitenizi oluşturuyorsunuz..
www.yesilevlerbilisim.com
kontrol sayfası www.yesilevlerbilisim.com/kontrol.aspx
www.yesilevlerbilisim.com/kontrol.aspx sayfasından değerleri girip değerlendirirseniz sevirim. Veritabanı access kullandım fazla yormayın hata verebilir

Örneğin bir Öğretmenlerimiz kısmına bir öğretmen ekleyeceğniz zaman tüm bilgileri girin sonra Yükle butonuna tıklayın aksi takdirde hata veriyor şimdilik...
Bekliyorum..