Yaptığım web sayfaları başka yere kaydoluyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uwe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

uwe

Aktif Üye
Arkadaşımdan bir web sitesinin dosyalarını almıştım. Üzerinde değişiklikler yapıp kaydediyorum ama üzerinde çalıştığım klasörün içerisine kayıt olmuyorlar her seferinde aradan bulmak zorunda kalıyorum. Bugün değişiklik yapıp kaydediyorum diyelim ertesi gün geldiğimde bir öncekiler yapılmamış görünüyor ancak diğer kaydolan yerden dosyayı kopyala yapıştırla kendi klasörüme koyuyorum. Dün o kadar uğraşıp da hazırladığım ogretmen.html dosyası ki tarafta da kaydolmamış... uğraşıyorum ama boşa gidiyor. bir arkadaşım salt okunurdur belki çalıştığın klasör dedi baktım evet salt okunur salt okunuru kaldırıyorum tamam diyorum tekrar baktığımda yine salt okunur... Başına böyle bir şey gelen var mı daha önce acaba?

değişiklikleri hangi programda yapıyorsunuz bilmiyorum ama örneğin dreamweaverde en son kaydettiğiniz yeri program hatırlıyor. siz yine save as dediğinizde en son adrese kaydetmeye çalışıyor. lBunun dışında dreamweaverde yerel bir site tanımlayarakta problemi çözebilirsiniz. site menüsünden yeni site oluşturun, dosyaların tutulacağı klasörü isteyecek, onu işaretleyin, probleminiz hallolur. kolay gelsin.

evet hocam dreamweaverla yapıyorum. site menüsünden dediğinizi yaptım sanırım işe yaradı, yarın bakrm kaybolma oluyor mu diye :) teşekkürler

BBNET
Geri