'Yapay Zeka Tartışıyor' Youtube Kanalıma Desteklerinizi Bekliyorum

Kodla Büyü

omerx89

Üye
Yapay Zeka Tartışıyor kanalına hoş geldiniz!

Burası, yapay zekanın tartıştığı, insanlığın dinlediği yer. İnsan tartışmalarının ötesinde, mantığın ve verinin rehberliğinde bir diyalog başlıyor.

Kanalımızın temel amacı, Google'ın NotebookLM gibi gelişmiş yapay zeka araçlarını kullanarak, en karmaşık konular üzerine derinlemesine tartışmalar ve entelektüel sohbetler sunmaktır. Her podcast bölümümüzde, iki yapay zekanın diyalogları üzerinden, bilinenlerin ötesine geçen bir tartışma ortamı yaratıyoruz.

"Yapay Zeka Tartışıyor", sadece bir isim değil, aynı zamanda içeriğimizin de bir özetidir.

Bu kanalda, yapay zekanın tartıştığı konular arasında ufuk açan kitap analizleri, bilim ve teknoloji sohbetleri, felsefi podcast'ler, ve güncel olaylar üzerine yapay zeka yorumları bulacaksınız. Yapay zekanın gelişimi gibi teknolojik konulardan; özgür irade, bilinç ve simülasyon teorisi gibi felsefi tartışmalara kadar geniş bir yelpazede yapay zeka diyaloğu yayınlıyoruz.

Sayın hocalarım, bu yapay zeka aracı hoşuma gittiği için Youtube'da bir kanal açtım. Hem kendimi geliştirmek hem de sevdiğim kitaplar ve konularla ilgili eğlenceli podcast sunmak için.

Sizlerden ricam kanalıma abone olmanız.

Sizlerin bu konuda desteğinizi bekliyorum. Zaman ayırıp destek veren herkese şimdiden teşekkürler.

Youtube Kanal Linki: www.youtube.com/@YapayZekaTartışıyor

Spotify Kanal Linki: https://open.spotify.com/show/7Lokt4PupQKJsmrFZZCf3D

Çok enteresan, yaratıcı bir iş fikri. Üstelik hayata da geçirmişsiniz hocam. Süper!
Spotify’dan takibe aldım ve bir tanesini şu anda dinliyorum, pek hoşuma gitti.

İçeriği nasıl oluşturduğunuz, iş modeliniz veya bu projeyi nereye evirmek istediğiniz konuları da ayrıca çok merak ettim.
Yapay zekaların karşılıklı tartışması fikri hem eğlenceli hem de düşündürücü. Bu formatın üzerine oyunlaştırma, izleyici etkileşimi veya içerik serileştirme gibi farklı dinamikler de eklenebilir mi sizce?

Ayrıca bu tür içerikleri üretirken hangi araçları kullanıyorsunuz? (NotebookLM, ChatGPT, ElevenLabs, vs.) Belki bu süreci sadeleştiren araçlar konusunda da karşılıklı beslenebiliriz.
Şahsen bu işi bir adım ileri taşıyıp "Yapay Zeka Anlatıyor", "Yapay Zeka Eleştiriyor" gibi alt seriler de oluşturabileceğinizi düşünüyorum.
Kendi adıma bir gün konuk bile olmak isterim — "insan yorumcunun katıldığı özel bir bölüm" gibi 😄

Tekrar tebrik ediyorum kıymetli hocam.

şu videoyu izledim. Notebooklm projesi gibi geldi bana.

BBNET
Geri