Hocam tamam bana hangi paketi önerirsiniz?Accipiter' Alıntı:Hocam tabii ki servage.net
Deneyin yıllardır çalışıyorum. Çok memnunum. Tüm sitelerinizi sınırsız trafik ve sınırsız alan sistemiyle tek hesapta barındırabiliyorsunuz. Ayrıca imzamdaki kodla indirimli alabilirsiniz.
talp' Alıntı:Hocam tamam bana hangi paketi önerirsiniz?Accipiter' Alıntı:Hocam tabii ki servage.net
Deneyin yıllardır çalışıyorum. Çok memnunum. Tüm sitelerinizi sınırsız trafik ve sınırsız alan sistemiyle tek hesapta barındırabiliyorsunuz. Ayrıca imzamdaki kodla indirimli alabilirsiniz.
Ayrıca hostgator da iyi diyorlar bir bilginiz var mı?
Haklsın hocam. Hostgator de ping süresi çok uzun.Accipiter' Alıntı:talp' Alıntı:Hocam tamam bana hangi paketi önerirsiniz?Accipiter' Alıntı:Hocam tabii ki servage.net
Hostgatorda da hesabım var. Gerçekten çok yavaş. Onu tavsiye edemem. Servage'de unlimited web hosting alacaksınız hocam. Dediğim gibi imzamdaki kupon kodunu kullanırsanız hem size indirim olacak hem de bana.
samil' Alıntı:Haklsın hocam. Hostgator de ping süresi çok uzun.Accipiter' Alıntı:talp' Alıntı:Hocam tamam bana hangi paketi önerirsiniz?Accipiter' Alıntı:Hocam tabii ki servage.net
Hostgatorda da hesabım var. Gerçekten çok yavaş. Onu tavsiye edemem. Servage'de unlimited web hosting alacaksınız hocam. Dediğim gibi imzamdaki kupon kodunu kullanırsanız hem size indirim olacak hem de bana.
servage.net de çalışan sitelerinizi yazabilir misiniz?
talp' Alıntı:Hocam unlimited web hosting aldığımda ekleyeceğim domainler için ayrı bir ftp ve cpanel açabilir miyim?
Hocam şuan natro pro plan kullanıyorum 10 tane site barındırabilecek pakete sahibim pro plan paketi.Accipiter' Alıntı:talp' Alıntı:Hocam unlimited web hosting aldığımda ekleyeceğim domainler için ayrı bir ftp ve cpanel açabilir miyim?
hocam kullanılan panel cpanel değil. kendilerine has bir panel mevcut. tüm domainleri tek panelden yönetebiliyorsunuz. ftp hesabınıza girince de tüm domainlere erişebiliyorsunuz. domainleri klasörler halinde listeliyor. benim çok işime geliyor bu işlemler ama reseller olarak hesap satmak falan isterseniz uygun değil.
talp' Alıntı:Hocam şuan natro pro plan kullanıyorum 10 tane site barındırabilecek pakete sahibim pro plan paketi.Accipiter' Alıntı:talp' Alıntı:Hocam unlimited web hosting aldığımda ekleyeceğim domainler için ayrı bir ftp ve cpanel açabilir miyim?
hocam kullanılan panel cpanel değil. kendilerine has bir panel mevcut. tüm domainleri tek panelden yönetebiliyorsunuz. ftp hesabınıza girince de tüm domainlere erişebiliyorsunuz. domainleri klasörler halinde listeliyor. benim çok işime geliyor bu işlemler ama reseller olarak hesap satmak falan isterseniz uygun değil.
Bu pakette her domaine ayrı bir ftp sunucusu açabiliyorum yıllık 179 tl ydi. Ancak memnun değilim onun i in yurt dışı lokasyon arıyorum.
Bende hostgator'de vps hesabım var. Taşımayı düşünüyorum. servage.net i düşünüyorum. Reseller gibi kullanılamıyorsa kötü ya.Accipiter' Alıntı:talp' Alıntı:Hocam unlimited web hosting aldığımda ekleyeceğim domainler için ayrı bir ftp ve cpanel açabilir miyim?
samil' Alıntı:Bende hostgator'de vps hesabım var. Taşımayı düşünüyorum. servage.net i düşünüyorum. Reseller gibi kullanılamıyorsa kötü ya.Accipiter' Alıntı:talp' Alıntı:Hocam unlimited web hosting aldığımda ekleyeceğim domainler için ayrı bir ftp ve cpanel açabilir miyim?
İşlemci limiti ile ilgili nasıl bir kota uyguluyorlar acaba. Yoğun ziyaretçiden dolayı kapatılan hesabınız var mı? Forum barındırmak için uygun mu acaba?