yaşasın %5 veriyorlarmış beklediğimize değdi

Kodla Büyü
siyanur86 hocam ek ödemyi geçtik zam bile yok dicekler yakında. maliye açık açık demiş zaten şu an bakanlığımız hiç bir ek ödemeyi karşılayamaz diye.

keşke hiç zam vermeselerde ak koyun kara koyun ortaya çıksa. benim meslek itibarım düşmüş milletin gözünde, dilenciymişiz gibi yorumlar yapılıyor öğretmene verilecek ücret haberlerinin altında. mesleğin itibarını bu hale getirenlerin Rabbim bin türlü belasını versin..

yüzde 2.5 demek 30 lira gibi bişey demek... şaka gibi ... pes.... duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum :verymad: :scared: :?

formator2006' Alıntı:
transistor' Alıntı:
ne bekliyodunuz ya

kollektör ve beyz kat sayı çarpanını alıp emiterden yüksek çıkışlı bi zam beklerdik hocam ama malesef TRANSİSTÖR kaldıramadı ve yandı :)

Aslında kullanılan transistördeki diyotlar silisyum olduğundan dolayı toplamda 0,6 eşik gerilimini geçemeyecekleri için bu transistör çalışmaz :D

dikkat edin %5+%5 değil %2,5+%2,5 ten %5
%6 dan biter bu iş %3 ilk 6 ay bu iş %3 ikinci 6 ay.
bunuda zaten elektrik benzim gaz zamlarıyla çoktan cebimizden aldılar.
%50 oy ile %5 diğer seçimde %55 oy ile %3..... en sonunda sıfır.

Buzkırıcı' Alıntı:
5 toplam yani 2.5+2.5.su fark ve faizide pesin degil 6 aya yayacak.
vermediği farkı fazlasıyla vermesi lazımken bide 6 aya yayarsa artık nasıl bir cümle kurayım bilmiyorum.

Yaşanacakları söyleyim hükümet %5 ister sendiklar %10+%10 (kamusen) %8+8 (Memursen) bu istenileni hükümet kabul etmez uzalaştırma kuruluna gider. bu kısmı çok önemli uzlaştırma kurlur hükümetin atadığı adamlardan oluşuyor. onlarda %6+%6 verir olay biter. öğretmnlere ek ödeme verileceğini zannetmiyorum verilsede çok ciddi rakamlar olmayacak. toplu görüşmede evet dediğimiz bu metin kısmı havada kalacak

%6 +%6 da biter diyen sayın cesur yürek arkadaşım :D:D ne yaptın be ya :D %6 yı 1 yıllık verseler %3+%3 al başın üstüne koy:D önemli olna bu pazarlıkta diğer haklar ek ödeme,eş durumu,çocuk parası, sağlık hakları banka havale ücretlkeri :O filan ...yoksa zamndan bişey beklemiyorum ben

sivayseri' Alıntı:
%6 +%6 da biter diyen sayın cesur yürek arkadaşım :D:D ne yaptın be ya :D %6 yı 1 yıllık verseler %3+%3 al başın üstüne koy:D önemli olna bu pazarlıkta diğer haklar ek ödeme,eş durumu,çocuk parası, sağlık hakları banka havale ücretlkeri :O filan ...yoksa zamndan bişey beklemiyorum ben

o kısımdaki iyileştirmelerdende ciddi bir şey çıkacağını zannetmiyorum. hükümet çaktırmadan restini çekti yani sendikalara adam gibi taleplerle gelin deniyor. bu arada sen sivaslımısın kayserilimi?

gitgide enflasyonun altında eziliyoruz farkında mısınız?... 2002 den beri bu hükümetin memurlara adam akıllı zam yaptığını gören var mı? bu gidişle 10 yıl sonra asgari ücrete kadar ineriz..

valla benim işler tıkırında..Allah olmayanlarada versin...isterse %1 versinler...işim olmaz :++:

zeybekd' Alıntı:
formator2006' Alıntı:
transistor' Alıntı:
ne bekliyodunuz ya

kollektör ve beyz kat sayı çarpanını alıp emiterden yüksek çıkışlı bi zam beklerdik hocam ama malesef TRANSİSTÖR kaldıramadı ve yandı :)

Aslında kullanılan transistördeki diyotlar silisyum olduğundan dolayı toplamda 0,6 eşik gerilimini geçemeyecekleri için bu transistör çalışmaz :D

okadar dedim 2N3055 kullanın diye biraz daha zorlasalar %1+%1 fit olurdu bizim sendikalar :D

Arkadaşlar yazıda % 5 derken % 5 + % 5 değil senelik toplam % 5 ten bahsediyor. Yani % 2.5 + % 2.5. Maliye bürokratı ne diyor "Sonuçta biz resmi verilerle hareket ederiz. Merkez bankası % 5 enflasyon öngörüyor olmazsa hakem heyetine gidilir onlarda bunu onaylar". Belliki % 3 + % 3 falan olacak hiçkimsede sesini falan çıkartmayacak, çünkü yıpranan memur olmalı. Ama gördüğüm kadarıyla bu memur kesimine % 2.5 bile çok fazla.

BBNET
Geri