yağmurluk?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
merhaba arkadaslar
yağmurlu havalar başladı. ve bi yagmurluk almak istiyorum.
mont + yağmurluk

hem ısıtsın hem korusun...
2-3 km lik bir yolu yürümek zorunda kaldıgım bir anda hani adamakıllı bir yagmura yakalansam da sanki yagmur yagmamış gibi kuru tutsun istiyorum.

magazalara sordugumda evvela gecirmez diyorlar biraz didikleyince, yagmur gecirirse geri getiririm dedigimde biraz gecirir vs vs demeye baslıyorlar.

geçen bi arkadas hediye yagmurluk yolladı. gömlek gibi ince. katlanıp minik canta oluyordu. baktıgında esofman gibiydi. sevindim ama ilk yagmurda ne varsa ıslattı...

sizlerin kullandıgı varsa bu konuda önerinize ihtiyacım var.

cyln' Alıntı:
şaka olan ne hocam anlamadım

Arkadaş "alacağın montuda bizemi soruyorsun?" anlamında yorumlamış. Bende acizane arkadaşa katılıyorum. Bütçeni, giyim zevkini bilmeden kim ne diyebilir ki ?

Hocam outdoor mağazalarına bakabilirsin.Columbia North face gibi markaların montlarını alabilirsin.Yalnız söyleyeyim biraz tuzludur.Ben kullanıyorum ve kesinlikle su geçirmiyor.

plastik olanlardan al okula varınca çantana koyarsın. Montunun üzerine de giyebilirsin.

Saçmalayan değerli arkadaşlar
eemree' Alıntı:
mystreous' Alıntı:
pes yani şaka mı bu ?
netman' Alıntı:
Arkadaş "alacağın montuda bizemi soruyorsun?" anlamında yorumlamış. Bende acizane arkadaşa katılıyorum. Bütçeni, giyim zevkini bilmeden kim ne diyebilir ki ?
sizlerin kullandıgı varsa bu konuda önerinize ihtiyacım var.
yazmışım. Bu ne demek bilmiyorsunuz galiba.

ulass' Alıntı:
Hocam outdoor mağazalarına bakabilirsin.Columbia North face gibi markaların montlarını alabilirsin.Yalnız söyleyeyim biraz tuzludur.Ben kullanıyorum ve kesinlikle su geçirmiyor.
gibi bilgilendirici cevap vermek çok mu zor?
15-20 binlik bir araba arıyorum
1000 liralık bi laptop arıyorum
filanca yerde gezilecek yer arıyorum
gibi konular yazsam çok mu mantıklı yazmış olacağım...

dikkat ederseniz HER TELDEN bölümüne açmışım. Alakasız bir bölüm değil. Tecrübe ettiğiniz önereceğiniz veya kesinlikle önermeyeceğiniz markaları size danışmışım. Ama sizin yaptıgınız saçmalamaktan öteye gitmemiş.

haa araba ha mont... ben kalksam yuh yani alacagın arabayı gideceğin oteli alacagın laptopu alacağın meyvesuyu sıkacağını biz mi soruyorsun desem sizce saçmalamış olmazmıyım?

illa burda müdürüyle takışan, labı dağıtılan, giriş çıkış saatleriyle ugrasanlar, okul siteleriyle haşir neşir olanlar mı olmalı?
Allah aşkına saçmalamamyı bırakın bi gidin yaw :verymad:

"pes yani" "şaka mı bu" gibi cevap yazanlar, şaka olan sizsiniz. Arkadaş gayet güzelce sıkıntısını anlatmış ve sizden öneri istemiş, neden böyle davranıyorsunuz? Memnun kaldığınız bir ürün varsa tavsiye edersiniz, yoksa cevap bile yazmadan çekip gidersiniz.

gibi bilgilendirici cevap vermek çok mu zor?
15-20 binlik bir araba arıyorum
1000 liralık bi laptop arıyorum
filanca yerde gezilecek yer arıyorum
gibi konular yazsam çok mu mantıklı yazmış olacağım...

dikkat ederseniz HER TELDEN bölümüne açmışım. Alakasız bir bölüm değil. Tecrübe ettiğiniz önereceğiniz veya kesinlikle önermeyeceğiniz markaları size danışmışım. Ama sizin yaptıgınız saçmalamaktan öteye gitmemiş.

haa araba ha mont... ben kalksam yuh yani alacagın arabayı gideceğin oteli alacagın laptopu alacağın meyvesuyu sıkacağını biz mi soruyorsun desem sizce saçmalamış olmazmıyım?

illa burda müdürüyle takışan, labı dağıtılan, giriş çıkış saatleriyle ugrasanlar, okul siteleriyle haşir neşir olanlar mı olmalı?
Allah aşkına saçmalamamyı bırakın bi gidin yaw :verymad:

:++:

BBNET
Geri