yıllardır içtiğimiz damacana suyu uygunsuz çıktı

Kodla Büyü

110607

Aktif Üye
tazminat davası mı açmak lazım ne.yıllardır uygunsuz su içirmiş adamlar bize.daha dün yeni istemiştim yazık o kadar paraları zehirlenmeye vermişiz

ne bekliyodunuz ki? 80 den sonrası türkiyede 30 yılda buralara geldik bi 30 yıl sonra hayal edin bakalım kanımızı neler donduracak haberlerle?

para için herşeyi yapan inanların ülkesindeyiz.. dürüstler azınlıkta kaldı :!:

yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava, su... herşey kirlendi... allah ıslah etsin hepimizi...

Olay patlak verdi gazeteciler ısrarla sormalarına rağmen firma isimlerini açıklanmadı. bir hafta sonra firma isimleri açıklanmaya başlandı. Benim aklıma gelen dayısı olanların listeden çıkarılma ihtimali. Başka mantıklı bi açıklaması yok.

Biraz daha bekleyip , yeni haberlerden sonra hala kara listeye girmeyen firmaları incelemek gerekecek. Temiz olduğu iddia edilenler belirli bir grup ya da kişilerin ise komplo teorilerine hak vermek gerekecek.

Her işte olduğu gibi bu iştede ben yine bit yeniği arayacağım. Bu ülkede 1 gecede kahramanda olursunuz 1 gecede suçluda. Arkası sağlam olup dokunulmayan adamlarda vardır bu işletmelerde.

marka yazmadan olayı anlatayım. en pahalı damacana su firmalarından bir tanesini kullanıyor bizim arkadaşların AVUKATLIK OFİSİ. sürekli aynı yerden sipariş veriyorlar ve ofis olduğu için 1er 1er değil 5er 10ar sipariş veriyorlar. bir seferinde bakıyorlarki 19 litre damacana su, üzerinde koruma bandı hala duruyor. damacanın içinde ÇİĞNENMİŞ SAKIZ :)

eceli gelmiş köpek misali tam yerini buluyor. arkadaşlar arıyor firmanın müşteri hizmetlerini diyorki bize gönderdiğiniz damacanının içinde çiğnenmiş sakız var. fotoğrafını da size gönderelim. siz sağlığımızla oynuyorsunuz. isterseniz bize tazminat olarak 10bin tl verin. isterseniz biz dava açalım :)

BBNET
Geri