Yüksek Lisans Tez Araştırmam için Desteğinize İhtiyacım var

Kodla Büyü

eylence

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar.
Hacettepe Üniv. BÖTE'de yüksek lisans öğrencisiyim.

Öğretmen, öğretmen adayları ve öğrencilerin Facebook'u benimsemesi ve kullanım amaçları hakkında Yüksek lisans tez çalışmamı hazırlıyorum. Bu konuda anket verilerine ihtiyacım var. Bağlantıda yer alan anketi doldurarak ve öğrencilerinizi de bu konuda yönlendirerek bana yardımcı olur musunuz.

https://docs.google.com/forms/d/1PLrAQu ... M/viewform

Sağlayacağınız katkıdan dolayı şimdiden teşekkürler.

Hocam ben hiçbiri seçenekleri işaretledim fakat ankete devam etmem mümkün olmuyor.bence bu durumu düşünerek anket cevaplarını gözden geçir derim.

hocam cevapladım. Kolay gelsin. işaretleme yaparken tab tuşu ve ok tuşları ile hareket ederseniz daha hızlı ve rahat bir şekilde doldurabilirsiniz :)

ben de doldurdum. Kolay gelsin. Ben de tez'e yeni geçeceğim kısmetse. İnş anket çalışmasında zorlanmam.

hocam anketi doldurdum. kolay gelsin. 1999 gazi esef mezunu bir sinank eskin vardı. yoksa siz o musunuz?

ben rifatdivarci@gmail. den ulaşabilirsiniz

ct442002' Alıntı:
ben de doldurdum. Kolay gelsin. Ben de tez'e yeni geçeceğim kısmetse. İnş anket çalışmasında zorlanmam.
Hocam veri toplamak gerçekten çok zor. Gönüllülük işi ve öğretmen arkadaşlar nitelikli ve niteliksiz bir çok çalışmaya maruz kalıyor. Lisans öğrencileri ödevlerini bile anketle yapmak istiyor. Bu durum veri toplarken size de ön yargılı bakılmasına neden oluyor.
rft dvrc hocam ben 2010 gazi mezunuyum.

Bilimsel birikime sağlayacağınız katkıdan dolayı teşekkür ederim.

ilhan79' Alıntı:
hocam cevapladım. Kolay gelsin. işaretleme yaparken tab tuşu ve ok tuşları ile hareket ederseniz daha hızlı ve rahat bir şekilde doldurabilirsiniz :)
İlhan hocam sizden gördüm birde kare kod ekledim imzama :)

axelt hocam siz hangi boyuttan baktınız.

Merhabalar.
Bu anketi bir çok forum ve sayfada duyurdum. En ciddi katkıyı aldığım sayfalardan biri burası. Örneğin memurlar.net de 2000 kişi gördü yaklaşık 60 kişi katıldı. Burada ise şu ana kadar 179 kişi görüntülemesine rağmen yaklaşık 40 50 kişi ankete katıldı...
Bence bu durum bu forum katılımcılarının ne kadar duyarlı olduğunun göstergesi.

Şu ana kadar katılarak çalışmamı destekleyen meslektaşlarıma teşekkürler.

selcuk35' Alıntı:
tam doldurcaktım ama listedeki sosyal sitelerin hiçbirini kullanmıyorum.
Hocam listedeki sosyal ağlar top 15 sosyal ağ siteleri arasından seçilerek alınmıştır.
Araştırmaya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

iyi günler hcm.. ben de sosyal ağ kullanıcısı değilim.. okuldan bir hocaya sorarak doldurdum.. umarım faydası olur.. kolay gelsin

BayTerapi' Alıntı:
iyi günler hcm.. ben de sosyal ağ kullanıcısı değilim.. okuldan bir hocaya sorarak doldurdum.. umarım faydası olur.. kolay gelsin
anketimizin hedef kitlesi sosyal ağ kullanıcıları idi. Yine de anketimize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

hocam katkıda bulunmak için anketi doldurdum. çorbada tuzumuz olsun. hayırlısı olsun...

BBNET
Geri