hakanyandım Üye Mesajlar 1,479 20 Şubat 2013 #1 Yüksek Lisans Mezuniyetimi MEBBİS'e okul mu ilçe mi il mi işleyecek? %5 ek ders zammı için ne gerekiyor?
Yüksek Lisans Mezuniyetimi MEBBİS'e okul mu ilçe mi il mi işleyecek? %5 ek ders zammı için ne gerekiyor?
hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 556 20 Şubat 2013 #2 dilekcenle birlikte yüksek lisans diplomanı okula ver oda meb e özlük bölmüne göndesin
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 20 Şubat 2013 #3 okulun da işleme yetkisi var diye biliyorum.
hakanyandım Üye Mesajlar 1,479 20 Şubat 2013 #4 15 gün oldu hala mebbiste görünmüyor da.. ek dersi%5 zamlı almak için mebbis te işlenmiş mi olması gerekiyor diplomanın yoksa o ayrı mı?
15 gün oldu hala mebbiste görünmüyor da.. ek dersi%5 zamlı almak için mebbis te işlenmiş mi olması gerekiyor diplomanın yoksa o ayrı mı?
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 20 Şubat 2013 #5 onun mebbisle alakası yok. okula yüksek lisans diplama fotokopini verip ekdersi yapan kişiyede söylersen sorun olmaz.
onun mebbisle alakası yok. okula yüksek lisans diplama fotokopini verip ekdersi yapan kişiyede söylersen sorun olmaz.