sevket.yilmaz
Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar. Yüksek lisanstan mezun oldum. BTR olarak görev yapıyorum okul çıkışı 10 saat DYK kursum var. Dyk kurslarının ücretini %5 arttırımlı alabilir miyim?
Ben de aynı durumu merak ediyorum. Ayrıca hocam btr siniz ve hafta içi kurs mu açıyorsunuz? Bizim il de btrler hafta sonu kurs açabiliyor sadece.
Evet hocam haklısınız ama Kütahya'daki sorumlu kişiler hafta içi müsaade etmiyorlar.Btr hafta içi de kurs açabilir. Çünkü Ders bittiğinde btr görevi biter.
Hangi il?
Hocam öğretmen in yüksek lisans doktora master vs yaptıkları kbs sistemine işlenir ve kbs de derse girdiği saatler %5 arttırımlı girmediği saatler arttırımsız olacak şekilde kbs ekders çizelgesine işlenir.(Eğer kbs de ekders düzenlemesi yapan kişi böyle yapmıyorsa problem yaşarsınız).Merhaba arkadaşlar. Yüksek lisanstan mezun oldum. BTR olarak görev yapıyorum okul çıkışı 10 saat DYK kursum var. Dyk kurslarının ücretini %5 arttırımlı alabilir miyim?
hocam okul ikili öğrenimdir.siz normalde öğleden sonra btr iseniz sabah, sabah btr iseniz öğlden sonra dyk açabilirsinizBen de aynı durumu merak ediyorum. Ayrıca hocam btr siniz ve hafta içi kurs mu açıyorsunuz? Bizim il de btrler hafta sonu kurs açabiliyor sadece.
Hayır Hocam. Alanında yapmış olma şartı var.yüksek lisansı başka bi alanda yaptığımızda da yine fazla ücret alabiliyor muyuz?
çok sağolun hocamHayır Hocam. Alanında yapmış olma şartı var.
Alırsınız hocam. Herhangi bir kısıt yok tezli-tezsiz yada alan ile ilgiliyüksek lisansı başka bi alanda yaptığımızda da yine fazla ücret alabiliyor muyuz?
Tekli eğitim hocam. Sorun bizim ildehocam okul ikili öğrenimdir.siz normalde öğleden sonra btr iseniz sabah, sabah btr iseniz öğlden sonra dyk açabilirsiniz
Hocam öğretmen in yüksek lisans doktora master vs yaptıkları kbs sistemine işlenir ve kbs de derse girdiği saatler %5 arttırımlı girmediği saatler arttırımsız olacak şekilde kbs ekders çizelgesine işlenir.(Eğer kbs de ekders düzenlemesi yapan kişi böyle yapmıyorsa problem yaşarsınız).
Sizin fiziksel olarak girdiğiniz dersin katsayısı zaten %5 arttırımlı yatıyor. yani yukarıda belirttiğim akademik eğitimi almamış bir öğretmen 100 tl alıyorsa siz fiziki olarak girdiğiniz derslerden zaten 105 tl alıyorsunuz. Aynı durum dyk için de geçerli. yani onu %5 arttırımlı vs belirlemeye gerek yok ekders hesabı yaparken sistem kendisi otomatik olarak %5 arttırımlı verir.
Hocam tezli tezsiz olması farklı bir konu. Tezli veya tezsiz olmasına bakılmaksızın %5 zamlı alabilirsiniz evet. Burdaki esas konu yüksek lisansı ALANINDA yapmış olma şartı vardır.Alırsınız hocam. Herhangi bir kısıt yok tezli-tezsiz yada alan ile ilgili
Ben alıyorum hocam, kaynak gösterebilirmisiniz alan şartı ile alakalı. Varsa bizde düzelltirelimHocam tezli tezsiz olması farklı bir konu. Tezli veya tezsiz olmasına bakılmaksızın %5 zamlı alabilirsiniz evet. Burdaki esas konu yüksek lisansı ALANINDA yapmış olma şartı vardır.