Yönetim panelli Flash siteleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maliplt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

maliplt

Üye
Bilen arkadaşlara bir sorum olacak. şimdi bizim flash ile yaptığımız sitelerde hep geri dönüş oluyor. siteyi yaptığmız kişinin sayfayı güncelleyebilmesi için flash bilgisi olması lazım. siteyi yaptıktan sonra birde adama flash anlatamayacağımıza göre flash siteleri yapmak insanı bir yerden sonra bıktırıyor. web sayfası işinde de zaten eskisi gibi maddi boyutu yüksek olmadığı için attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmiyor.
Benim sorum şu arkadaşlar. bilgisayar bilgisi olmayan birininde rahatlıkla güncelleyebileceği yani yönetim paneli olan flash templatesler varmı internette veya satın alınabiliniyor mu? bilen arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim.

valla hocam dediğin dogru ama bu flash için biraz zor sanki,

daha once hiç görmedim, duymadım böyle birşey,

varsa güzel olur.

hocam söylediğin şekilde nette mevcut ama biraz pahalı olurlar googlede flash cms diye aratırsan hepsine erişirsin

Flash ile yap, veriyi XML ya da Metin olarak PHP ile oluşturduğun veri sayfalarından çek... PHP ile de bir Backoffice oluştur.
Olmadı, İstanbul'da isen bana özelden mesaj at, ayrıntıları görüşelim;ben yazayım Backoffice'i, XML verileri Flash'a bağlamak sana ait ama... :puhaha:

BBNET
Geri