Yönetim Panelli ASP veya PHP Site?

Kodla Büyü

goktuhanba

Site Gezgini
İlçe Milli Eğitimin sitesini değiştirmek istiyorum. Elinde yönetim panelli ASP veya PHP site olan var mı? Foruma baktım ama göremedim.
Şimdiden teşekkürler...

Konu: Yönetim Panelli ASP veya PHP Site?

goktuhanba' Alıntı:
İlçe Milli Eğitimin sitesini değiştirmek istiyorum. Elinde yönetim panelli ASP veya PHP site olan var mı? Foruma baktım ama göremedim.
Şimdiden teşekkürler...

İl - İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri İçin Hazırlanan Web Sitesi Paketi,
1. Haber Duyuru Ekeleyebilme,
2. Okullara dosya gönderebilme,
3. Birim memurlarının haber girmesini ve okullara dosya göndermesini sağlayabilme,
4. Okulların kendi bilgilerini kendisi güncelleyebilmesi ve İl veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dosya gönderebilme,
5. Atama Modülü ile ücretli öğretmen başvurularının online olarak alınması,
5. İhale Modulü ile ihalelerin zamanında duyurulması,
6. Sitenin tüm yapısının menüler dahil olmak üzere yönetim panelinden değiştirilebilmesi gibi daha birçok özellik ile sizlerin kullanımına açılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için http://www.webyonetim.net/Uploads/HaberDokumanlari/il_ilce_yonetim_sistemleri.rar

Web Sitemiz : http://www.webyonetim.net

Eposta: bilgi@webyonetim.net

togius' Alıntı:
Konu: Yönetim Panelli ASP veya PHP Site?

goktuhanba' Alıntı:
Şimdiden teşekkürler...

İl - İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri İçin Hazırlanan Web Sitesi Paketi,
1. Haber Duyuru Ekeleyebilme,
2. Okullara dosya gönderebilme,
3. Birim memurlarının haber girmesini ve okullara dosya göndermesini sağlayabilme,
4. Okulların kendi bilgilerini kendisi güncelleyebilmesi ve İl veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dosya gönderebilme,
5. Atama Modülü ile ücretli öğretmen başvurularının online olarak alınması,
5. İhale Modulü ile ihalelerin zamanında duyurulması,
6. Sitenin tüm yapısının menüler dahil olmak üzere yönetim panelinden değiştirilebilmesi gibi daha birçok özellik ile sizlerin kullanımına açılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için http://www.webyonetim.net/Uploads/HaberDokumanlari/il_ilce_yonetim_sistemleri.rar

Web Sitemiz : http://www.webyonetim.net

Eposta: bilgi@webyonetim.net
Sisteminiz oldukça güzel. Daha öncede incelemiştim. Ama şu aşamada ücretsiz bir web sitesi bakıyorum...

sason.meb.gov.tr
buradan bakabilirsin hocam,
ama geleceğe yönelik birşey istiyorsan bende pek tavsiye etmem, ancak ücretsiz ve iş görür

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ucuz etin yahnisi yenmez ;)
aynen hocam hepimiz bulunduğumuz kurumlara masraf ettirmeyelim
diye nerde bedava var ordayız.
ama şunu gördümki para verip alınan daha kıymetli oluyor. kendim bedavaya daha iyisini de yaptım kıymeti olmadı
işin aslı bazen düşünüyorum bu günkü duruma bu yüzden mi geldik,
kurumlarımızın işlerini karşılık beklemeksizin lisanssız ücretsiz veya kendi çabalarımızla gördük
sonuç: ne yapıyorlarki

celikumit hocam bizde bu prensipten yola çıkarak yaptık zaten :D:D:D:D:D sen git sayfalarca kod yaz özgün dinamik güncel bir sistem oluştur. .net kullan c# kullan ms sql kullan kimse bunun kıymetini bilmez bir gün gelir bakanlık serverından kaynaklı bir sorun olur kabak sana patlar. sonra yılarsın. sen mesai saati yetmez gece yarılarına kadar kod yazarsın evde sorun olur bıkarsın sonra amacın kalmaz.

kimseyi amacım yermek te değil bilişim engin bir deniz ancak kendi scriptini kendi kodlayabilen php, asp, asp.net en az birini bilen kaç kişi var çok az. bunun sebebi böyle kimselerin değerini memleketin bilememesinden kaynaklı. Sen git dilersen çok katmanlı mimariyi kullan güvenlik önemlerini al kod anlamında özgün olsun seni sonra hazır script yapan biriyle kıyaslarlar bırakırsın.

Yukarıda belirttiğim script bu yüzden ücretli. Niyazi SARAL hocamın geçenlerde bir sözü vardı. Bedava hizmetin kıymeti olmuyor gibilerinden aynen öyle.

celikumit' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ucuz etin yahnisi yenmez ;)
aynen hocam hepimiz bulunduğumuz kurumlara masraf ettirmeyelim
diye nerde bedava var ordayız.
ama şunu gördümki para verip alınan daha kıymetli oluyor. kendim bedavaya daha iyisini de yaptım kıymeti olmadı
işin aslı bazen düşünüyorum bu günkü duruma bu yüzden mi geldik,
kurumlarımızın işlerini karşılık beklemeksizin lisanssız ücretsiz veya kendi çabalarımızla gördük
sonuç: ne yapıyorlarki
Söylediklerine tamamen katılıyorum. Yaptığımız işler için para almış olsaydık şimdiye köşeyi dönerdik.
Bazen diyorum bir dükkan açayım. İşi olan olduğu zaman dükkana gel orda halledelim diyesim geliyor.
Neyse yaramı fazla deşmeyim..

hemen hepimiz aynı dertten mustaribiz hocam,
dediğim gibi bugün geldiğimiz noktanın sorumlularından biri biziz. fazla iyi davrandık ,
en azından kendi adıma böyle düşünüyorum

BBNET
Geri