H HKN58 Aktif Üye Mesajlar 274 30 Ekim 2014 #1 arkadaşlar yönetim bilişim sistemleri nde yuksek lisans yapan varmı. yazılı sınavda ne gibi sorularla karşılaşılabilir acaba.
arkadaşlar yönetim bilişim sistemleri nde yuksek lisans yapan varmı. yazılı sınavda ne gibi sorularla karşılaşılabilir acaba.
adeministrator Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 907 30 Ekim 2014 #2 O bölümün derslerinden birkaç tanesini almıştım. Teori ağırlıklı olduğu için çok sıkıntı çektim.
eras63 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,078 30 Ekim 2014 #3 eğitim programlarından sanırım tezsiz mi tezli mi hocam?
H HKN58 Aktif Üye Mesajlar 274 31 Ekim 2014 #6 Daha başlamış değilim hocam Şubatta başvuracam nasip olursa. girişte yazılı sınavda oluyormuş.
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,990 1 Ocak 2016 #7 Şu an bu bölümde okuyan var mı?Yazılım mühendisliği dersi, bilgisayar müh. dersle aynı mı?Veritabanı yönetim sistemi dersinde mysql içeriğini mi öğretiyorlar.Şu Hoca Ahmet Yesevinin yüksek lisansı bilişim ağırlıklı gibi geldi bana...
Şu an bu bölümde okuyan var mı?Yazılım mühendisliği dersi, bilgisayar müh. dersle aynı mı?Veritabanı yönetim sistemi dersinde mysql içeriğini mi öğretiyorlar.Şu Hoca Ahmet Yesevinin yüksek lisansı bilişim ağırlıklı gibi geldi bana...