Yöneticisi olmadığımız bir sitenin online kullanıcısını artı

Kodla Büyü

cilekes_ogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yöneticisi olmadığımız bir sitenin online kullanıcısını artırma işlemini nasıl yaparız örnek olarak
Toplam 1331 kullanıcı çevrimiçi :: 97 kayıtlı, 23 gizli ve 1211 misafir
Bilgisayarbilisim.com'un an itibariyle çevrimiçi sayısı yukarıdaki gibi ben bu sayıyı yönetici olmadığım halde misafir sayısını nasıl artırırım ?

Cevaplarsanız sevinirim bu işleme ne ad veriliyor bulamadım nasıl yapılır merak ediyorum

cilekes_ogrt' Alıntı:
Yöneticisi olmadığımız bir sitenin online kullanıcısını artırma işlemini nasıl yaparız örnek olarak
Bilgisayarbilisim.com'un an itibariyle çevrimiçi sayısı yukarıdaki gibi ben bu sayıyı yönetici olmadığım halde misafir sayısını nasıl artırırım ?

Cevaplarsanız sevinirim bu işleme ne ad veriliyor bulamadım nasıl yapılır merak ediyorum
Merak ettiğiniz bölümü biraz daha açıklayabilir misiniz?

bote67' Alıntı:
cilekes_ogrt' Alıntı:

Merak ettiğiniz bölümü biraz daha açıklayabilir misiniz?

Sanal olarak gerçek kullanıcılar olmadan mesela google bot tanımlanmassa online sayısını bir artırıyor sanırım onun gibi bilmediğim bir şeyi tarif etmekte zorlanıyorum kusra bakmayın

Online kullanıcı sayısı farklı Ip lerden bir siteye giriş olduğunda 1 artıyor kayıtlı olması önemli değil misafir sayısı bir artıyor bunu gerçekte olmayan kullanıcılar adına yazılımsal olarak yapılmasından bahsediyorum inşallah Anlatabilmişimdir :?

Yazılımsal olarak bunu yapabilmeniz için veritabanına müdahale gerekir. Bu da en kaba tabirle hack olur. Ama SEO işiyle profesonel uğraşanlar bilir aradığınız şey "organik ziyaretçi" veya "organik hit" olabilir ve bunu yapmanın birçok yöntemi vardır. Anahtar kelimeleri verdim araştırma yapabilirsiniz.

BBNET
Geri