YÖS çalışma saatleri ve görevleri

Kodla Büyü

EYLONUR

Üye
Sabahçı Öğlenci grubu olan bir ortaokulda 1 adet görevli YÖS, hangi saatlerde okulda olmalı? Bir de okulun hangi işlerini YÖS yapar bilgisi olan var mı? Bir çok şey okudum ama hepsi yuvarlak yazılmış hiçbir şey kesin değil.

Hangi okulda görev aldıysanız o okulun eğitim öğretim saatlerinde görevlisiniz Hocam.

İkili eğitim için YOS görevlendirme esaslarında yazmıyor ama BTR görevlendirme esaslarında şu ifade vardı:

"İki öğretmen görevlendirilememesi durumunda görevlendirme
tek bir devreye yapılacaktır"

Hangi okulda görev aldıysanız o okulun eğitim öğretim saatlerinde görevlisiniz Hocam.
SABAH 07:50 -AKŞAM 19:30 çalışma saatleri.

Sabahçı Öğlenci grubu olan bir ortaokulda 1 adet görevli YÖS, hangi saatlerde okulda olmalı? Bir de okulun hangi işlerini YÖS yapar bilgisi olan var mı? Bir çok şey okudum ama hepsi yuvarlak yazılmış hiçbir şey kesin değil.
Bunu koordinatörünüze sorun hocam. Keyfi artık

Hocam valilik görevlendirilmesine bakın göreviniz ne ise yazar. Siz tercihlerde ne yazdiysaniz ona göre çıkmıştır. ABC ortaokulu şeklinde ise ortaokulun baslama ve bitiş saatlerinde orada olacaksınız. Yok abc ilkokul yazarsa ilkokul saatlerinde orada olacaksınız + ortaokul saatlerinde sadece derse girersiniz. İkili öğretimler içinde eski dilekçede yine yazardı sabah öğle tam gün şeklinde neyi isaretlediyseniz görev süreniz ona göre...

Akadaş ilk mesajında ortaokulun ikili eğitim yaptığını yazmış. Yani ilkokul yok.

Son düzenleme:
ilksms
Geri