YÖNETİM PANELİYLE İLGİLİ...

Kodla Büyü

engin20020

Aktif Üye
ARKADAŞLAR. BİRİSİ JOOMLA YÖNETİM PANELİNİ KURCALARKEN GÖRMÜŞTÜM. DEĞİŞİK ARAÇLAR YÜKLÜYDÜ EKRANINDA. ÖRNEK OLARAK RESİM EKLEME BUTONUNA BASTIĞI ZAMAN BİLGİSAYARDAN DİREK OLARAK GÖZAT DİYEREK RESİM EKLEMESİ YAPABİLİYORDU VE HABERLERİNİ GÜNCELLEYEBİLİYORDU. ŞU AN BENDE BÖYLE BİR ÖZELLİK YOK. SADE HALİYLE DURUYOR. ACAB NE TÜR BİR EKLENTİ KURMAM GEREKİYOR...

hocam joomlanın resim galerisi bileşenleri var forumda aratırsanız bulursunuz internette de birçok eklenti var

HOCAM TEŞEKKÜRLER. BU EKLENTİMİ TAM BİLMİYORUM AMA.GÖRDÜĞÜM KİŞİNİN PANELİNDE BENLE AYNI YERE TIKLAYIP AÇTIĞI MENÜ FARKLI. ORASINI ANLAYAMADIM. İÇİNDEKİ ARAÇLAR DAHA FAZLA. MESELA YAZI BÜYÜLTEM KÜÇÜLTME. RESİM EKLEME VB

hocam bahsettiğiniz kişi ya bir resim modülü kullanıyordur ya da bileşen.ya da modül ile birlikte çalışan bir bileşen de olabilir.internette joomla resim bileşeni veya resim modülü diye arattırırsanız size uygun gelen birini kullanabilirsiniz.sitenize nasıl göründüğünü merak ediyosanız bikaç tanesini ekleyip kaldırabilirsiniz.deneyebilirsiniz.
bunlardan birini yüklediğinizde kendisini bileşenler veya modüller menüsünün altına ekleyecektir zaten

BBNET
Geri