XEROX WORKCENTRE 5225 FOTOKOPİ MAKİNASI BAĞLANTI SORUNU(ACİL

Kodla Büyü

orhanaltin

Aktif Üye
arkadaşlar bilgisayara usb kablosuyla bağlı workcentre 5225 modelinde bir fotokopi makinamız var daha önce vista kurulu durumdayken çıktı alabiliyorduk fakat windows 7 ultimate kurdum otomatik olarak tanıdı ve driver yükledi ama sorun şu ki çıktı alamıyorum üstelik bir hata mesajıda yok ne fotokopi makinasında ne bilgisayarda sadece fotokopi makinasından alarm sesi gibi bir ses geliyor 4-5 saniye kadar servisi aradım fotokopi makinası içinde bulunan dosyaların bazıları windows 7 desteklemiyordur ağ kablosuyla kullanın dedi Ağ kablosuyla kullanmak istemiyoruz çözüm önerilerinizi bekliyorum...

hocam sorunu nasıl hallettiniz bilgi verebilir misiniz
bende de bugün için pansiyondaki XEROX 5225 cihazımızı Windows 7 kurulumlu bir bilgisayara kuracağım
nasıl tanıttığınızı, hangi bağlantıyı kullandığınızı belirtirseniz çok sevinirim.

hocam onun için çok uğraşmıştım teknik servisi aradım onlar windows 7 için böyle bir sorun olduğunu söylediler ve ağ kablosu ile ağdan bağlanarak halledebileceğimi söylediler bende ancak ağdan tanıtarak (içinde bulunan kurulum cdsi ile) hallettim yani direk yazıcı kablosu ile bağlantı kuramadım ben ağ üzerinden halledebildim performansı iyi okuldaki bütün bilgisayarlar görüyor ve istedikleri an buradan çıktı alabiliyorlar fotokopi maknası üzerindeki yoğunluk da azalmış oldu:)eğer yazıcı kablosu ile bağlantıyı halledebilirseniz beni de bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin...

XP kurulu bilgisayara bu yazıcıyı kuramıyorum ip adresi filan istiyor kurulum aşamalarını bilen varsa yazabilirmi

XEROX WORKCENTRE 5225 FOTOKOPİ MAKİNASI DRIVERİNİ KURMA SORUNU NU ÇÖZEN VAR MI? YA DA XP DE AĞ ÜZERİNDEN NASIL KURULUYOR? TEŞEKKÜRLER...

bu gün ben de yazıcı sorunuyla karşılaştım. makina ağ üzerinde düzgün çalışıyordu tarayıcı ve yazıcı olarak. ancak şimdi görmüyor yazıcıyı. sorun neden olabilir.

bilgisayar üzerinden mi paylaşıma açtınız yoksa direk kablo ile mi?

Arkadaşlar ben bu fotokopi makinasını bilgisayara tanıttım yazdır dediğimde hata veriyor sınama sayfası yazdırınca belli süre sonra unknown @usb diye 2 sayfalık çıktı veriyor sebebi ne olabilir?

BBNET
Geri