xbox360 mı ps3 mü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yaka

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünüyorum fiyat konusunda rahvan gitsin havasındayım ama almışkende pişman olmak istemiyorum. Sizce hangi oyun konsolunu tercih etmeliyim.Genelde oyun tarzım tombraider tarzında macera ve gizem seviyorum yorumlarınızı bekliyorum ona göre hemen sipariş verecem :D
http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx burada kıyaslamalara baktım fakat hiç bilgi sahibi değilim

valla ps3 kullanyorum. Tavsiye ederim.
Xbox'ı hiç kullanmadım. Ama arada dağlar kadar fark yok. birisi mercedesse diğeri bmw.

Xboxda online oyunlarda ücret ödeniyordu sanırım bir araştırman lazım. Ps3'de öyle birşey yok.

hocam biraz araştırdım benim mağra kafama ve yorumuma göre birinde titreşimli özellikli serbest oyun kolu diğerinde vücut hareketi var o kadar...

sonunda aldım xbox 360 bimeksden bakalım yarın bugün gelir 1 arkadaş hariç diğer arkadaşlar cevap vermemiş ama deneyimlerimi sizlerle paylaşırım

Fw li almadim 3-4 gun once geldi ve cok guzel manyak birsey, uzun zamandir spor yapmiyordum bu yuzden agrilarim basladi. Baya hamlamisim :-)

BBNET
Geri