www.adiyamanbadminton.net ilk joomla projem

Kodla Büyü
tebrikler sade güzel bir site olmuş.
bir sorum olacaktı. anasayfadaki haberler ayrı ayrı makaleler sanerem. onları açılır olarak yapmak için hangi eklentiyi kullandınız.??

site güzel şık olmuş ancak sitelerdeki şu YAPIM AŞAMASINDA - GÜNCELLENİYOR - YAKINDA GÜNCELLENECEKTİR cümleleri kesinlikle ziyaretçiyi baydıran ve kaçıran cümlelerdir. madem daha eklenecek bir şey yok onun menüsünüde koymayın veya siteyi tam olarak herşeyiyle hazırlayın ondan sonra yayınlayın. bunlar minik detay gibi görünüp çok büyük kayıplara yol açan durumlardır.

Tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. haber modülü icetabs isimli bir modül. asp-php çok teşekkürler öyle bir link olduğunu bile farketmemiştim, hemen düzeltiyorum. üyelik sistemi joomla içerisinde zaten olan bir modül. bs lisesi içerik konusunda haklısın biraz sabırsız davranmış olabilirim . şablonu artisteer programı ile hazırladım. acemiler için harika bir program olduğunu düşünüyorum. dosya indirme modulü olarak rokdownloads seçtim. sağ ve sol menülerde ninjo icon menü modulü kullandım. Tekrar teşekkürler herkese.

BBNET
Geri