WW JETTA 2007 Midline

Kodla Büyü
Re: WW JETTA 207 Midline

hocam WW diye bir marka Jetta 207 diye bir model hiç duymadım ama yapmışsa Çin yapmıştır. şaka şaka Jetta güzel araba :)

araç güzel ve fiyatı da uygun. ama bu çizik boyalarını sorgulamak lazım gerçekten öle mi? ayrıca insan satarken arabasının iç temizliğini yaptırmaz genelde hele uyguna satacaksa :!: direksiyon yıpranmış baktığınızda anlarsınız km si orjinalmi acaba? fsi motorlara lpg takılmıyor diye biliyorum ayrıca.

hocam WW diye bir marka Jetta 207 diye bir model hiç duymadım ama yapmışsa Çin yapmıştır. şaka şaka Jetta güzel araba :)

Allah seni ne yapmasın :)

araç güzel ve fiyatı da uygun. ama bu çizik boyalarını sorgulamak lazım gerçekten öle mi? ayrıca insan satarken arabasının iç temizliğini yaptırmaz genelde hele uyguna satacaksa :!: direksiyon yıpranmış baktığınızda anlarsınız km si orjinalmi acaba? fsi motorlara lpg takılmıyor diye biliyorum ayrıca

Evrim0626 hocam şüphelendiğin konulara ben de katılıyorum . Sırf onun için sıfır alayım diyorum ama ona da para yetmiyor :)

hocam bu aracı almaman için bir çok sebep var bunlar;
1- araç sahibi hep sallamış, örneğin,"ARACIN 1.6 FSİ 145 HP SERİ VE EKONOMİK MOTORA SAHİP LPĞ,YE UYUMLU. " bu araç ne 145 hp nede lpg ye uyumlu."ARACIM SINIFININ EN DOLU FULL SERİSİDİR." midline olduğu için orta donanıma sahiptir. bunun en donanımlısı comfortlinedır. "ANAHTARSIZ ĞİRİŞ." böyle bir özellk yok
2- 2007 modele göre fiyatı çok düşük, belliki var bi sorunu ki normal fiyatına satamadiğı için düşük fiyat yazmış,
3- motor fsi motor. tüp takılmaz bu motora ve tutulmayan bir motor.
4- km si düşürülmüş olabilir, çünkü o km deki aracın direksiyonu o halde olmaz. benim 220 bindeki arabanın direksiyonundan da beter.
5- alacaksan bunların comfortline olanlarını al, midline olduğu çinde tercih edilmeyebilir,
6- arabanın duruşu bile zaten söylüyor sana alınmayacağını

1- araç sahibi hep sallamış, örneğin,"ARACIN 1.6 FSİ 145 HP SERİ VE EKONOMİK MOTORA SAHİP LPĞ,YE UYUMLU. " bu araç ne 145 hp nede lpg ye uyumlu."ARACIM SINIFININ EN DOLU FULL SERİSİDİR." midline olduğu için orta donanıma sahiptir. bunun en donanımlısı comfortlinedır. "ANAHTARSIZ ĞİRİŞ." böyle bir özellk yok
2- 2007 modele göre fiyatı çok düşük, belliki var bi sorunu ki normal fiyatına satamadiğı için düşük fiyat yazmış,
4- km si düşürülmüş olabilir, çünkü o km deki aracın direksiyonu o halde olmaz. benim 220 bindeki arabanın direksiyonundan da beter.
5- alacaksan bunların comfortline olanlarını al, midline olduğu çinde tercih edilmeyebilir,
6- arabanın duruşu bile zaten söylüyor sana alınmayacağını.

sayın hocam nirvanaya çıkmış gibi aydınlattın beni :) çok saol hiç bilmiyorum bu araba işlerini sayende kazık yemekten kurtuldum. tşk ederim.

Adam fotoları değiştirmiş direksiyon görünmüyor artık. bizim forumdan haberi var demekki:)

atakom' Alıntı:

hocam bir soruda ben sorayım kafamı cok kurcalıyor bu sıralar
bizim burada komşum satıyor 16 tüplü 2008 model comfortline 134000 de 32500 istiyor kaza vuruk yok.
internette birton fiyat var bir bakıyom uygun geliyor bır bakıyom kazık ne dersin.

hocam arabada sorun yok satan adamın acelesi de yok düşsün diye haber yolladım olmaz diyor benim arabam full yok yok diyor.

resimleri değiştirmiş ama yazılanlar hala aynı, hiç resim olmasın yazılanlardan bile bu araba yine alınmaz

a_tunc1905' Alıntı:
araç güzel ve fiyatı da uygun. ama bu çizik boyalarını sorgulamak lazım gerçekten öle mi? ayrıca insan satarken arabasının iç temizliğini yaptırmaz genelde hele uyguna satacaksa :!: direksiyon yıpranmış baktığınızda anlarsınız km si orjinalmi acaba? fsi motorlara lpg takılmıyor diye biliyorum ayrıca

Evrim0626 hocam şüphelendiğin konulara ben de katılıyorum . Sırf onun için sıfır alayım diyorum ama ona da para yetmiyor :)
Hocam ben yeni 2013 fiesta aldım. Fiesta 1.6 Powershift Titanium 17.500 peşin verdim, 24000 20 taksit, sıfır faizle. Arabam geldi şu anda kullanıyorum. Bende senin gibi ilk arabamı 2. el alayım dedim. Ama etraf malesef para hırsı olan ve bunun için dürüstlüğünden vazgeçen insanlarla dolu. Eşimle gittik ve sıfır almaya karar verdik. Ve şunu da belirteyim ikimizde acemiyiz. Ama kafam rahat. 4 yıl garantisi var, ilk ben bindim, keyifle de biniyorum. Sıfır tavsiye ederim..

Direksiyona bakıp aldanmayın Ev arkadaşım 80.000 km ve ilk sahibi olan sayıştay hakiminden 2004 model Astra 1.6 Enjoy twinport modelini aldı ve Direksiyon neredeyse tamamen soyulmuş vaziyette. Direksiyonun yıpranma sebebi Adamın elinin sürekli terlemesiymiş.Sayıştay hakimide gidip arabasının km siyle oynatacak değil herhalde
Yani direk km ile oynanmıştır diye ön yargıda bulunmayın bence

Jetta alıyorsan comfort alacaksın.
1.6 lpg
veya 1.6 tdi

Tsi ve özellikle Fsi bizlere gelmez.

atakom' Alıntı:

hocam haklisin :+1:

Hocam bildiğim kadarıyla FSI motorlar tutulmuyor.
Zaten Volkswagen bu motorları çok üretmedi 2 sene içinde üretimi durdurdu.
Şu anda TSI motorlar çok tutuluyor.

Volkswagen, Audi, Seat, Skoda hepsinde TSI motor mevcut.

Son olarak araba temiz görünüyor fakat km çok yüksek.

Hocam bütçeyi biraz daha zorlayıp böyle bir güzelliğe de sahip olabilirsin.

601847_574971775856910_1304017757_n.jpg

BBNET
Geri