wordpress'te iki eklenti için yardım istiyorum

Kodla Büyü

geceyolcusu2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar kendi kişisel sitemde iletişim formu olarak contact-form 7 'yi kullanıyorum.Etiket ekle diye bir bölüm var.etiket ekle bölümünde dosya gönderi ekliyorum. sayfada görünüyor ama ama dosya gönder dediğimiz zaman sadece maili yoluyor eklenmiş dosyayı yollamıyor. bir de bazen bu uzantıyı desteklemiyor diye hata veriyor. bu konuda bir yardım istiyorum ne yapmam lazım

ikincisi ise bir eklenti arıyorum. Sitemin bir bölümünde siteden haberdar ol diye bir bölüm olacak oraya mail adresi ekleyecekler tabi ki eklemek isteyen ekleyecek.ondan sonra ben siteme yeni bir yazı eklediğimde hemen o kişileri yeni yazının bir bölümünü mail halinde onlara gönderecek. böyle bir eklenti mutlaka vardır. yardımcı olursanız sevinirim bir ışık dayaksanız memnun olurm.

Arkadaşım 2. sorunun cevabı da vardı ama onu araştırmak lazım ben 1. soruna cevap vereyim şimdi Etiket Oluştur-->Dosya Yükleme dediğinde sağ tarafta dosya türleri kısmına örneğin jpg yaz sonra başka bir alana geçtiğinde "Bu kodu kopyalayıp formun içine yapıştırın" kutucuğundaki kodu soldaki Form kısmında en alta bir yere yapıştır.Yine "And, put this code into the File Attachments field below." kısmındaki kutucukta yazan kodu da soldaki Posta kısmının "Eklenti Dosyalar:" kısmının kutucuğuna yapıştır ve kaydet de.Eğer birden fazla dosya türü desteği vermek istersen, form kısmındaki yazdığımız kod içindek, dosya türünden sonra | işaretiyle devam ettirebilirsin örnek kod: form kısmına [file file-767 filetypes:jpg|txt|doc|gif|xls] yazılır, Posta-->Eklenti Dosyalar kısmına da [file-767] yazılır ve kaydet tıklanır bu kadar.Dosya boyutu ayarı vb. konular için eklenti yardım sitesi: http://contactform7.com/docs/

2. sorunuz için

http://feedburner.google.com adresine girip google hesabınızla oturum açın hocam, kutucuğa sitenizin adresini yazarak ilerleyin. Tanımlamaları yaptıktan sonra feedburner kullanıcı anasayfanızdaki Publicize tabına tıklayın. Sol tarafta Email Subscriptions bağlantısını göreceksiniz, orası aradığınız yer. Size bir html kodu verecek, wp temanızda ekleyeceğiniz bir metin widget yardımıyla bu kodu kullanabilirsiniz.

değerli netame hocam öncelikle çok teşekkür ederim ama ben sizin tarif ettiğiniz yolla bu işi yapamadım.
corderfree hocama gelince hocam gerçekten çok teşekkür ettim sonunda oldu ve ben çok sevindim gecenin bu saatinde çok müteşkkir kaldım diğer yani 2.soruma da bakarsanız daha müteşekkir kalacağım.

ikinize de çok teşekkür ediyorum

BBNET
Geri