WordPress'e Başlıyorum

Kodla Büyü

_MurAy_

Aktif Üye
Arkadaşlar,Fen zümresi benden web sayfası tasarlamamı istedi.
Ben de sürekli güncelleme gerekeceğinden aklıma Word Press geldi.
Daha önce joomla falan kullandım ama wordpress kullanmadım.
Öncelikle ücretsiz Word Press uyumlu sunucu var mı?Önce deneme yapsam daha sonra sunucu satın alsak diye düşünüyorum.
Sonra ise Word Press uyumlu,sizin de memnun olduğunuz sunucu hizmetleri önerilerini alabilir miyim?
Tabi word press derslerine de ihyacımız yok değil :roll: :)

ücretsiz i bilmiyorum hocam.Ben turkishost u kullanıyorum, yıllık 50 lira , gayet ucuz. Ucuz etin suyu kara oluyor bazen,bu sene wordpress sitelerime worm bulaştı çünkü, vaktim olupta temizleyemiyorum da. iyi bir host bana da lazım. Wordpress kolaydır hocam joomla da kullandıysan zaten.

wordpress kullanımı basittir. En çok kullanılan CMS sistem olması ve birçok eklentisi bulunması da cabası
Wordpress beni zorlar derseniz gmail hesabınızla bloggerdan blog açın(hosting bedavaya gelir). godaddy alan adı alarak(indirim kuponu ucuza kapatabilirsiniz) bloggera bağlarsınız. Panelden yazı yayınla yeter. Gerisini düşünmenize gerek yok. Alan adı aldığınız için MEB engeli de olmuyor.
Blogger hakkında daha fazla bilgi
Başarılar.

hocam ücretsiz bilemem de alan alacaksan reklam gibi olmasın da turhost.com tavsiye ederim.Hizmetleri iyi ,wordpress için çok alan aldım burdan sıkıntı yaşamadım hiç.

Uzun süredir wordpress tabanli sinif sitemi İHS hosting de yayinliyorum sıkıntı yaşamadım

BBNET
Geri