Wordpress yazı editörü hakkında yardım

Kodla Büyü

gunhkn

Aktif Üye
Arkadaşlar optimas premium tema kullanıyorum

Ancak bir türlü yazı editöründeki özel öğeleri eklemiyor.

PqRPvd.jpg

Bu resimde en alt satırda olan hiçbir öğeyi ekleyemiyorum. Acaba ben mi hata yapıoyurm bir yerde. Ancak diğer iki satırdakiler ekleniyor veya uygulanıyor

Bende wordpress kullanıyorum ama editör böyle değil. En son sürüm mü?

Arkadaşlar ben sizden yardım istedim siz bana soru sordunuz:D

Premium temaları araştırıp buldum... ben de 1 tane mevcut ama sorunlarını çözemedim henüz...

utf8 hocam editör böyle olmaz çünkü bu tema ile gelen bir editör

gunhkn' Alıntı:

PqRPvd.jpg

Bu resimde en alt satırda olan hiçbir öğeyi ekleyemiyorum. Acaba ben mi hata yapıoyurm bir yerde. Ancak diğer iki satırdakiler ekleniyor veya uygulanıyor

Hocam bazi etkinlestirmeniz gereken eklentiler olabilir. Kontrol ettniz mi? Premium temayi eger bulduysaniz bazen icinde sadece tema oluyor, tema icin gerekli eklentiler olmayabiliyor.

Bir de acizane tavsiyem (kendi basima geldi oradan biliyorum) buldugunuz tema (premium tema) icine script gomuyorlar. Dikkat edin.

cumhurtorun' Alıntı:
gunhkn' Alıntı:

PqRPvd.jpg

Hocam bazi etkinlestirmeniz gereken eklentiler olabilir. Kontrol ettniz mi? Premium temayi eger bulduysaniz bazen icinde sadece tema oluyor, tema icin gerekli eklentiler olmayabiliyor.

Bir de acizane tavsiyem (kendi basima geldi oradan biliyorum) buldugunuz tema (premium tema) icine script gomuyorlar. Dikkat edin.
..
hocama katılıyorum.
ücretli bir temanın beleş versiyonunu kullanmayın.
indirin, deneyin, beğenirseniz satın alın :) ben öyle yapıyorum.

editör kısmına gelince
ilk 2 satır klasik wp editör elemanları olduğu için sorun çıkarmaz. alttaki temanıza özel kısayollardır

- yüklediğiniz temayla birlikte gelen EKLENTİLERİN tamamını yüklediniz mi ?
bu temalar her şeyi bu eklentiler sayesinde yapabiliyor.
- eklentilerin tamamını yükledi iseniz. başka tarayıcılarla denediniz mi ?
bazen tarayıcıların javascript vb özelliklerinden dolayı sıkıntı olabiliyor. Çünkü o butonlara tıkladığınızda jquery ile size bir pop-up açıp premium özelliklerin ayarlarını yapmanızı sağlar

cumhurtorun' Alıntı:
gunhkn' Alıntı:

PqRPvd.jpg

aynen katılıyorum. bedava premium temalar riskli..

BBNET
Geri