Wordpress ilginç bir sorun

Kodla Büyü
Hocam sorunu çözdün de mi sayfa açılıyor.Yoksa eski hostundan mı yayına devam ediyorsun. Sorunu çözdüysen paylaşırsan sevinirim. Bende şu anda sayfa görünüyor. Yönlendirme yaptıktan sonra dns resetledin mi hocam bilgisayarında. cmd ipconfig /flushdns

Ben denemedim sorunsuz açılıyor sayfalar,sanırım tarayıcınızdan kaynaklanan sorunlar var, tarayıcı geçmişinizi temizleyip tekrar deneyin...

valla ben de anlamadim ama sorun kendiliginden cözüldü
yeni host natro
bazen site cok bekliyor
bazen de isik hizinda

natroya söylüyorum hersey yolunda diyorlar anlamadim gitti

bir de total cache ve super cache kullandim performans artirmak icin ama eski hostta super cache kullaninca daha da yavasladi site :P
performans artirmak icin önerileriniz?(wordpress sistem icin)

Şu an sorun görünmüyor sayfa açılma hızı normal görünüyor.Ancak benim gördüğüm: kategorilerdeki tablı sistemden kaynaklı bir anlık gecikme yaşanabilir.O da normal..Ama sitenizde dikkatimi çeken: çok fazla etiket kullanmışsınız bu ileri vadede sizi sıkıntıya düşürebilir.Performans için ise: çok fazla eklenti kullanmayın gereksiz kod parçacıklarından kaçının

çok fazla etiket derken bu etiketlerin optimum sayısı 7 midir ya da öyle bir sayı var mıdır?
seo açısından mı sorun olur bu etiketler yoksa performans açısından mı

Hocam etiketlerde belli bir sayı yok.Ancak Google açısından düşünürsek bir de:"spam" olayı vardır.Siteniz çok fazla etiket kasmaktan spama girebilir.Günümüzde Türk siteleri tam bir çöplüğe dönmüş durumda mesela "izle" etiketini ele alırsak: adam sitesine daha çıkmamış filmin 100 kadar etiketini yazmış durumda.Aslında etiket=hit anlamında tabi doğru,açık ve can alıcı etiketler kullanıldığı sürece.Bence bir konuya abartısız şekilde maksimum 10-15 arası etiket girilmeli.Tabi bu kesin oran değil.Etiket kullanımı tamamen site sahiplerinin tasarrufunda...

BBNET
Geri