wordpress ftp şifremi unuttum

Kodla Büyü
bu adrese giriyorum.mail adresi istiyor. yazıyorum ama bana link gelmiyor. admin paneline girerken kullandığım şifre ve kullanıcı adı değildir demi. onalrı deniyorum ftp ye girmiyor

kullandığım tek adres var. admine girerken de onu kullanıyorum muhtemelen doğrudur

Bu wordpress bedava sistemi hiç kullanmadım ama Cpanel (phpmyadmin) veriyor mu? Veriyorsa oradan değiştirebilirsiniz.

Hocam ftp şifresini mi yoksa wordpress administration şifresini mi unuttunuz?

ftp şifresini ve ftp kullanıcı adını unuttum. aslında yapmak istediğim şey temayı değiştirmek.admin kısmından yapılıyor ama ben ordaki temaları değil başka adresdeki bir temayı yüklemek istiyorum bunun için ftp den giriş yapmam gerekiyo galiba

nese1982' Alıntı:
ftp şifresini ve ftp kullanıcı adını unuttum. aslında yapmak istediğim şey temayı değiştirmek.admin kısmından yapılıyor ama ben ordaki temaları değil başka adresdeki bir temayı yüklemek istiyorum bunun için ftp den giriş yapmam gerekiyo galiba

Evet hocam belirttiğiniz gibi ftp şifresiz gerek ben daha önce wp kullanmistim. wp-confing.php dosyasını word press admin panelden açmayı deneyin. Ya da hiç uğraşmadan
hosting c panelinden şifre kismina bakıp bulabilirsiniz.
Bu yolla da bulamazsanız hosting firması ile iletişime geçin. Kolay gelsin.

BBNET
Geri