wordpress de localde oluşturduğum sitemi hostta açamıyorum!!

Kodla Büyü

mutluaya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba benim local hostta bir wp sitesi çalışmam var, siteyi bitirdim. hostuma wp kurdum, orda bir veri tabanı dosyası oluşturdum. daha sonra local php my adminden dosyaları dışa aktardım. hostun php myadminden içeri aktardım. buraya kadar herşey tamam ama daha sonrası karıştı yok wp config ayarı yok bilmem ne ayarı hepsi çorba oldu. lütfen bu konuda yardımcı olacak arkadaşlarım yardım edebilirlerse sevinirim. o süreci şöyle sırayla anlatacak arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Eğer localhost'ta yazdığınız yazıları vs. hostunuzda kullanmayacaksanız, hostunuza yeni bir wordpress kurmanız daha iyi olacaktır.
Bunun için hostunuza WP dosyalarını kopyaladıktan sonra localhostunuzdaki wp-config.php dosyasını açıp, veritabanı ile ilgili bilgileri hostunuzdaki bilgilere göre değiştirin ardından da hostunuza yükleyin. Site adresinizi yazdığınızda WP kurulum ekranı gelecek. Bu ekranda gerekli bilgileri girerek sitenizi sıfırdan kurun. Temanızı seçip, eklentiler, slogan, kullanıcılar vs. gibi ayarlarınızı yapın.
Localdeki veritabanını alıp, hostunuza yüklediğinizde site adresi vs. veritabanında kayıtlı olduğu için siteniz açılmayacak ya da linkler doğru çalışmayacaktır. Bu nedenle hostunuza sıfır bir WP kurup, değişiklikleri yapmanızı öneririm.

BBNET
Geri