Wordpress de İlk Tecrübem

Kodla Büyü
öncelikle elinize sağlık..
-HMAjans logo-amblem sanırsam.. Onu daha belirgin bir zeminle entegre edebilirsiniz..
-Site enine çok dağılmış bu da seçtğiiniz template'den mi kaynaklı?

dengem' Alıntı:
öncelikle elinize sağlık..
-HMAjans logo-amblem sanırsam.. Onu daha belirgin bir zeminle entegre edebilirsiniz..
-Site enine çok dağılmış bu da seçtğiiniz template'den mi kaynaklı?
evet hocam temadan kaynaklı bir enine dağılma var...

Benim gördüğüm 2 eksik;

1) Logo kullanmalısınız, en kötü ihtimalle güzel bir zeminde hazırlanmış HM yazısı

2) Daha yepyeni sitenin neresine reklam istiyorsunuz bu çok büyük yanlış.

Özellikle ikinci eksiklik ile ilgili zamanında sitemle uğraşmaktan vazgeçip 50 liraya donanımhaberde siteyi komple satışa koyduğum ilana denk geldim geçen gün. O zaman millet 50 lirayı çok bulup satın almamıştı. Şimdi düşünüyorum da o siteden 3 yılda 15 bin lira kazanmışım :) Yani aç gözlülüğe gerek yok :puhaha:

wp açıkları olan bir sistemdir. kullanıcı adlarını ve giriş sayfalarında önlem alınmalı. yukardaki site adreslerinde kullanıcı adları şunlar:
hmajans.com
ibili*il*si
L*C*Y24
----------------------------
ogrenbunu.com
sc*oder, sc*oder
sin***rd*m, Sin***rd*m
**d*tgun, **d*t GÜN
**sinkarad*l, **sin Karad*l
**gd*m, **gd*m
m**ve,Me**e *A*AR
**st*layer, Eren YILDAŞ
----------------
eryalcinormanurunleri.com.tr
eryalcin
d**ection**
------------------------

tenten' Alıntı:
wp açıkları olan bir sistemdir. kullanıcı adlarını ve giriş sayfalarında önlem alınmalı. yukardaki site adreslerinde kullanıcı adları şunlar:
hmajans.com
ibili*il*si
L*C*Y24
----------------------------
ogrenbunu.com
sc*oder, sc*oder
sin***rd*m, Sin***rd*m
**d*tgun, **d*t GÜN
**sinkarad*l, **sin Karad*l
**gd*m, **gd*m
m**ve,Me**e *A*AR
**st*layer, Eren YILDAŞ
----------------
eryalcinormanurunleri.com.tr
eryalcin
d**ection**
------------------------

Ne gibi önlemler alınmalı ve nasıl önlemler alınmalı açarmısın konuyu biraz biz yeniyiz başlıktada yazdığı gibi wordpress e yeni başladık.

wp güvenlik önlemleri için bir makale
http://www.synergyistanbul.com/wordpres ... LwHJtKsWE5
buraya ek olarak kullandığım bir kaç eklenti var.

wassup eklentisini kullanmak çok işime yarıyor. sitedeki tüm hareketliliği izleyebiliyorum gelen giden trafik sayfalardaki hareketlilikler
AIO WP Security & Firewall Plugin sitenin tüm güvenlik önlemlerini buradan kontrol edebilirsiniz. hatta çok abartırsanız sadece tek bir ip den giriş yapabilirsiniz. .htaccess File Operations sayfası ile çok basitçe .htaccess dosyasında tam denetim sağlayabilirsiniz.
captcha girişlerde doğrulama ile gelen yalnış giriş ataklarını engelleyebilirsiniz.
şimdilik bunlar :)

yorum öneriler için çok teşekkürler yeni başlayan biri olarak bunları dikkate alıp en kısa zamanda düzenlemeleri yapıyorum... yeni öneri ve yorumlara açığım aynı zamanda fiyong hocamda faydalansın bende... :++:

BBNET
Geri