C coolbilgisayarci Aktif Üye Mesajlar 172 23 Mart 2016 #1 Arkadaşlar çocukların hoşuna gidebilecek bir word etkinliği yaptım, sihirli kutu diye umarım beğenirsiniz.. Ekli dosyalar Sihirli Kutu.rar Sihirli Kutu.rar 52.8 KB · Görüntüleme: 2,172
Arkadaşlar çocukların hoşuna gidebilecek bir word etkinliği yaptım, sihirli kutu diye umarım beğenirsiniz..
systran Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 688 23 Mart 2016 #2 Hocam eline sağlık çok güzel olmuş. Aslında Antropi de kullanılabilecek tarzda bir etkinliğe de dönüştürülebilir. :alkis:
Hocam eline sağlık çok güzel olmuş. Aslında Antropi de kullanılabilecek tarzda bir etkinliğe de dönüştürülebilir. :alkis:
C coolbilgisayarci Aktif Üye Mesajlar 172 23 Mart 2016 #3 Teşekkür ederim hocam akıllı tahta içinde kullanışlı, bu arada office 2016 kullanıyorum çok pratik özellikleri var, tavsiye ederim..
Teşekkür ederim hocam akıllı tahta içinde kullanışlı, bu arada office 2016 kullanıyorum çok pratik özellikleri var, tavsiye ederim..
bayghost Aktif Üye Mesajlar 149 23 Mart 2016 #11 Emeğine sağlık hocam. Dikkat çekici ve eğlenceli olmuş. Çocuklar sevecek.
E egitimci34 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 481 24 Mart 2016 #15 çok güzel, etkileşimli tahtalarda çok güzel içerikler çıkarılabilir bununla :alkis:
AKom Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 553 7 Mart 2017 #20 Tesekkurler LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi