M mudamet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 716 9 Mart 2012 #1 ekteki word belgesindeki yazının sol başındaki butonu (radiobutton) silmek istiyorum. ama silemedim. yazıyı internet sayfasından kopyalayıp yapıştırdım. nasıl silinir bu buton bilemedim ben. inşallah bilen vardır Ekli dosyalar belge.rar belge.rar 9.1 KB · Görüntüleme: 38
ekteki word belgesindeki yazının sol başındaki butonu (radiobutton) silmek istiyorum. ama silemedim. yazıyı internet sayfasından kopyalayıp yapıştırdım. nasıl silinir bu buton bilemedim ben. inşallah bilen vardır
Çağrı1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 9 Mart 2012 #2 fareyi sol tuş tıklanıkken üzerinde sürükle dört köşesinde köşegen oluşunca dleteye bas
M mudamet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 716 9 Mart 2012 #3 senin söylediğin 2003 de evet. 2007 veya 2010 da soruyordum ben
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,106 9 Mart 2012 #4 hocam "geliştirici" sekmesine gel. "tasarım modu" de ve sil. bu kadar .
M mudamet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 716 9 Mart 2012 #5 aak' Alıntı: hocam "geliştirici" sekmesine gel. "tasarım modu" de ve sil. bu kadar . Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam
aak' Alıntı: hocam "geliştirici" sekmesine gel. "tasarım modu" de ve sil. bu kadar . Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam