Wondershare Flash Slideshow Builder 4.6

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

girdab

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2epllac.jpg

Wondershare Flash Slideshow Builder 4.6
Boyut: 18.72 MB

Wondershare Flash Slideshow Builder ile resimlerinizi harika flash animasyonlara dönüştürün. Geçiş efektleri, arka planlar ve harika müzikler ekleyin. Ve elbette tüm bunları basit bir arabirimle kolayca gerçekleştirin.

Özellikler:
• Max 400 resim desteği
• Metin ve HTML link ekleme imkanı
• Tüm görüntü - ses formatlarına destek
• Ses - resim editörü
• 40 profesyonel şablon
• 100 farklı geçiş efekti
• SWF, HTML ve EXE üretebilme

http://rapidshare.com/files/140586872/W ... er_4.6.rar

patch i çalıştırınca done diyor ama bi işe yaramıyor :?: kayıt olayını çözen arkadaş var mı?

bende bitdefender var. o da virüs diye patch i siliyor. bende virüs programını kapatıp yaptım ama dediğim gibi işe yaramıyor patch :(

program çok güzel ama ben de register edemedim. patch done yazıyo ama register olmuyo. yoooook mu bi register eden?

bu programı çok beğeniyorum ve okul sitemizde de kullandım. ancak yüklenmesi epey zaman alıyor. sizde kullandığınızda aynı sorunla karşılaşıyor musunuz?

ben bişi sorcam arkadaşlar şimdi bu programda bende slide show oluşturdum evt ama silide çalışırken başta kendi ismi dönüyo işte wonder sillede show diye onu kaldırmanın bi yolu yokmu sitede ana sayfaya koymayı düşünüyorum o reklam kötü kaçıoy yardım ederseninz çok mutlu olurum

arkadaşlar register için patc i program files daki dosyasının içinde çalıştırdım ben oldu sizde öle mi denediniz peki yukardaki soruma cevap verecek olan var mı acaba

caya' Alıntı:
ben bişi sorcam arkadaşlar şimdi bu programda bende slide show oluşturdum evt ama silide çalışırken başta kendi ismi dönüyo işte wonder sillede show diye onu kaldırmanın bi yolu yokmu sitede ana sayfaya koymayı düşünüyorum o reklam kötü kaçıoy yardım ederseninz çok mutlu olurum
..
c r a c k lersen görünmez hocam o reklam.. birde ayarlara bak. link ayarları öntanımlı olarak wondershare sitesini gösterir. eğer fotoğraflarda link varsa buna dikkat et.

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri