pawofeagle Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 842 28 Haziran 2012 #1 etraftaki kablosuz ağların şifreleri kırılabilir mi bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek biri var mı?
etraftaki kablosuz ağların şifreleri kırılabilir mi bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek biri var mı?
P pneuma_ex Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 429 28 Haziran 2012 #2 Bunu bende istemişimdir çoğu zaman özelliklede cep telefonu için
serun Aktif Üye Mesajlar 188 28 Haziran 2012 #3 kul hakkına girme olayı var ama ben bunu göze aldım diyorsanız backtrack ile mümkün.unix tabanlı bir bilgisayar varsa backtrack'e de gerek kalmaz.
kul hakkına girme olayı var ama ben bunu göze aldım diyorsanız backtrack ile mümkün.unix tabanlı bir bilgisayar varsa backtrack'e de gerek kalmaz.
gakgoskentli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 693 28 Haziran 2012 #4 bence biraz zor hele wpa2 ise açık kaynak işletim sistemi için bişey diyemem ama windowsta o biraz zordur.Ağı dinlemek lazım.
bence biraz zor hele wpa2 ise açık kaynak işletim sistemi için bişey diyemem ama windowsta o biraz zordur.Ağı dinlemek lazım.
D DijitalKM Aktif Üye Mesajlar 148 28 Haziran 2012 #5 Bolca zamanın varsa Unix tabanlı bir işletim sistemiyle yapabilirsin.
pawofeagle Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 842 28 Haziran 2012 #6 bolca zaman yok ama uğraşmak istiyorum bu işle en azından öğrenmek için deneyecem bir ara
G gzegen Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,452 28 Haziran 2012 #7 wep le sifrelemisseler basitce kırılıyor wpa yada wpa2 ile sifrelemisseler nerdeyse kırılamayacak kadar zor cok ama cok ugrasmak gerekiyor.
wep le sifrelemisseler basitce kırılıyor wpa yada wpa2 ile sifrelemisseler nerdeyse kırılamayacak kadar zor cok ama cok ugrasmak gerekiyor.
pawofeagle Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 842 29 Haziran 2012 #8 wep ile şifrelenmişler nasıl kırılıyor bilgin var mı gzegen ?