Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows7 de joomla kullanmak için server programı lazım
Arkadaşlar önceden wamp server kullanıyordum localde çalışmak için, ancak şimdi windows 7 ye geçince kullanamaz oldum. Tavsiyeye ihtiyacım var. İlgilenirseniz çok sevinirim.
bende wamp kurdum sonra php 5.2 olan eklentisini indirip onda kurdum şu anda php 5.3 te sorun yapıyor joomla. yani en azından benim araştırmalarım bunu gösterdi ve şu anda wamp server(5.2 sürümü ile) ve son sürüm joomla ile rahatlıkla çalışıyorum. sizede iyi çalışmalar.
hocam eğer xammp 'ın son sürümü indirsen problem yaşarsın
eski dürümü 171 onu kurman gerkli yada wamp2 işin görür yanlız wamp kurduğunda localhost değildi http://127.0.0.1 olarak sistemi görebilirsin.
Ben de Wamp Server kullanıyorum, herhangi bir problem yok. Eğer Win 7 Ultimate vs. gibi bir sürüm kullanıyorsanız IIS'nin kurulu olup, olmadığını kontrol edin. Bir çakışma olabilir.
Win7 64 bit sürümünde xammp 1.7.1 sorunsuz çalışıyor. Kurulum dosyaları program files a değilde c:/ dizinine yüklenmelidir (windowsun yüklü olduğu sürücü c ise tabii ki.) Bu arada joomla 1.5.15 stabil sürüm çıktı. Php 5.3 ile olan uyumsuzluklar giderilmiş.