Windows hosting tavsiyesi?

Kodla Büyü

IceMan

Üye
Web projem için hosting önerisi istiyorum. Windows hosting olacak. Sanırım 750-1000 MB yeterli olacaktır.

Asp.net ile tasarlayacağım. Natro'da 500 GB hosting + domain= 40 TL.
Guzel.net.tr'de 1000 MB 35 TL. Sizce nasıl?

Hostgator'u çok övüyorlar. Fiyatları da çok iyi. Sınırsız kapasite 6 dolar. Ama Portekiz lokasyonlu. Bu sizce sorun yaratır mı?
Domain'i de İHS'den almayı düşünüyorum.

Sizin önerileriniz nedir?

Hocam natroyu tavsiye ederim ben. Sorun çıkmıyor ve teknik desteği iyi. Bu ara fiyatlar da çok uygun. niobeweb de olabilir. Niobeweb de de herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sorun olduğunda bikaç saat içinde mutlaka cevap veriyolar.

natroyu bende tavsiye ederim ama söylemiş olduğunuz pakette mssql desteği yok. mssql kullanacaksanız eğer. kurumsal plana veriyorlar oda 100 tl civarında.

serkancuneyt' Alıntı:
natroyu bende tavsiye ederim ama söylemiş olduğunuz pakette mssql desteği yok. mssql kullanacaksanız eğer. kurumsal plana veriyorlar oda 100 tl civarında.

veri tabanınızı access de hazırlamayı düşünüyorsanız o pakette işinizi görür

hostgator aylık 6$ hocam, diğer fiyatlar yıllık verilmiş yanlışlık olmasın. Birde hostgator linux üzerinde çalışıyor diye biliyorum, asp desteği görmemiştim daha önce.

Ben genelde linux server kullanıyorum ama windows için daha önce websahibi.com ile sorunsuz çalışmıştım.
isimtescil.net yine eski firmalardandır. Natroyu arkadaşlar söylemiş zaten.

yurtdışı kaynaklı olarak godaddy 5-6 yıldır tek bir sorun yaşatmadı bana. Biraz pahalıdır ama kalitede eksiği hiç yok denebilir.

O zaman şu an için en uygun fiyatlı olan Guzel.net.tr gibi gözüküyor. Çünkü 1000 MB disk alanı, 25 GB trafik, sınırsız e-mail, sınırsız MSSQL.

Fakat MSSQL 2005 ve Asp.net 3.5 destekliyor. Sanırım bunların 2008 ve 4.0 versiyonları en güncel. Değil mi?

BBNET
Geri