windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtardı hatası

Kodla Büyü
Benim makinalarda win 7 starter sp1 kurulu. İntel anakart, 1 gb ram, onboard ekran kartında oyun oynarken bazen resetliyor. Deepfreezee kurulu olduğundan masaüstü gelince hep aynı hata. Windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtarıldı hatası. Deepfreezee çözülüp, makine yeniden başlatılıp, tekrar kilitlenmeden geçmiyor.

Bizim bilgisayarlarda da Deepfreeze kurulu. Öğrenciler klavye ve fareleri değiştirdiklerinde bu hatayı alıyoruz. Deepfreeze etkin olduğundan sürekli bu hatayı almaya devam ediyoruz. Deepfreeze'i çözüp, bilgisayarı açıp, tekrar DF'yi etkinleştirdiğimizde hata gelmez oluyor.
Eski LAB'ımda netop school yüklüydü, onlarda da netop bu hataya neden olabiliyordu.
Anlayacağınız çeşitli nedenleri olabiliyor ama büyük ihtimalle donanımsal bir problemden (ekran kartınız da gidici olabilir) kaynaklanıyor.

deepfreezle ilgisi oldugunu düşünmüyorum. ki zaten pc de deepfreeze kurulu değil. işletim sistemi de yeni kuruldu ama sorun hala devam ediyor

hocam benim evdeki masaüstüde de bu her açılışta çıkıyor 2 ay önce format attım 1,5 aydan beride bu çıkıyo brşey olmadı bakalım şimdilik :puhaha:

Deepfrezee2den değil. Ekran kartları win7 için uygun değil ondan oluyor. Her zaman farklı makinalar yapıyor. Deepferezee pasif edlilmezse hata kalıcı oluyor, her açılışta ekrana geliyor. Gidermek için Deepfrezee pasif edilip açılıp kapatılınca hata giderilmiş oluyor. XP'de yapmıyor.

BBNET
Geri