zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,204 7 Ekim 2022 #1 Merhaba, windows 8.1 yüklü bilgisayarlarda paint açılmıyor, çalıştırdan mspaint.exe yazınca da açamadım. Netsupport ile uygulama çalıştır diyince 8.1 yüklü bilgisayarlarda açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, windows 8.1 yüklü bilgisayarlarda paint açılmıyor, çalıştırdan mspaint.exe yazınca da açamadım. Netsupport ile uygulama çalıştır diyince 8.1 yüklü bilgisayarlarda açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
HBV Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 710 7 Ekim 2022 #2 Paint var. 11 de farklı bir program kullanıyorlar.
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,204 7 Ekim 2022 #4 Çok ilginç bir şekilde paint system32 içinde görünüyor ama görselde görüldüğü gibi tıklayınca açılmıyor, neden olabilir? Ekli dosyalar paint.jpeg 61.2 KB · Görüntüleme: 34
Çok ilginç bir şekilde paint system32 içinde görünüyor ama görselde görüldüğü gibi tıklayınca açılmıyor, neden olabilir?
yargic Aktif Üye Mesajlar 155 7 Ekim 2022 #5 aynı sorun win 10 da vardı bir ara. harici çizim programı kullanıyordum.
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,204 7 Ekim 2022 #6 yargic' Alıntı: aynı sorun win 10 da vardı bir ara. harici çizim programı kullanıyordum. Genişletmek için tıkla ... Hangi programı kullandınız hocam?
yargic' Alıntı: aynı sorun win 10 da vardı bir ara. harici çizim programı kullanıyordum. Genişletmek için tıkla ... Hangi programı kullandınız hocam?