Ben biraz araştırdım ama neden istediğimi söyleyeyim. Bizim kullandığımız sınıf yönetim programında (adını google aramada çıkmasın diye bilerek söylemiyorum, ücretsiz olan değil ücretli olan program) kendi masaüstümüzü öğrencilere gösterirken eğer bir öğrenci Windows tuşu ve tab tuşuna basarsa yeni sanal masaüstü açmasına izin veriyor. Böylece kendi başına başka şeyler yapabiliyor.
Sanal masaüstü işlevini kapatmak istedim ama sistem ile entegre diye kapatılamıyormuş.
Kapatamayınca windows keyboard layout editor ile windows tuşunu iptal etmeye çalıştım fakat dotnet 3.5 istiyor. Onunda yüklemesinde hata verdiği için alternatif olarak powertoys ile düzenlemeye çalıştım (windows tuşunu nokta karakteri yaptım ama yine de bir şekilde açıldı. Ayrıca powertoysu programını köşeden kapatınca tuş eski işlevine geri döndü).
Sharpkeys diye yapay zekanın tavsiye ettiği bir program daha varmış onuda deneyeceğim.
Ben bu sanal masaüstü işlevinden nasıl kurtulurum fikri olan var mı?
Sanal masaüstü işlevini kapatmak istedim ama sistem ile entegre diye kapatılamıyormuş.
Kapatamayınca windows keyboard layout editor ile windows tuşunu iptal etmeye çalıştım fakat dotnet 3.5 istiyor. Onunda yüklemesinde hata verdiği için alternatif olarak powertoys ile düzenlemeye çalıştım (windows tuşunu nokta karakteri yaptım ama yine de bir şekilde açıldı. Ayrıca powertoysu programını köşeden kapatınca tuş eski işlevine geri döndü).
Sharpkeys diye yapay zekanın tavsiye ettiği bir program daha varmış onuda deneyeceğim.
Ben bu sanal masaüstü işlevinden nasıl kurtulurum fikri olan var mı?