coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 6 Eylül 2021 #1 Windows 10 yazıcı yazdırırken bilgisayar yeniden başlıyor. Bunun için bir güncelleme kaldırıyorduk sanki ama çözümü bulamadım. Bilen var mı? Bendeki ÇÖZÜM: KB5000808 güncellemesini sildim, düzeldi. Son düzenleme: 6 Eylül 2021
Windows 10 yazıcı yazdırırken bilgisayar yeniden başlıyor. Bunun için bir güncelleme kaldırıyorduk sanki ama çözümü bulamadım. Bilen var mı? Bendeki ÇÖZÜM: KB5000808 güncellemesini sildim, düzeldi.
H hasankarakus Üye Mesajlar 27 6 Eylül 2021 #2 hocam pc ile ilgisi yok benimde başıma geldi yazıcı ile alakalı bi durum, başka yazıcı bağladım pc kapanmıyor
hocam pc ile ilgisi yok benimde başıma geldi yazıcı ile alakalı bi durum, başka yazıcı bağladım pc kapanmıyor
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 6 Eylül 2021 #3 coook' Alıntı: Windows 10 yazıcı yazdırırken bilgisayar yeniden başlıyor. Bunun için bir güncelleme kaldırıyorduk sanki ama çözümü bulamadım. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... hasankarakus' Alıntı: hocam pc ile ilgisi yok benimde başıma geldi yazıcı ile alakalı bi durum, başka yazıcı bağladım pc kapanmıyor Genişletmek için tıkla ... Bendeki yazıcı Canon'du hocam. KB5000808 güncellemesini sildim, düzeldi.
coook' Alıntı: Windows 10 yazıcı yazdırırken bilgisayar yeniden başlıyor. Bunun için bir güncelleme kaldırıyorduk sanki ama çözümü bulamadım. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... hasankarakus' Alıntı: hocam pc ile ilgisi yok benimde başıma geldi yazıcı ile alakalı bi durum, başka yazıcı bağladım pc kapanmıyor Genişletmek için tıkla ... Bendeki yazıcı Canon'du hocam. KB5000808 güncellemesini sildim, düzeldi.
ThatBeatsAll Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 818 6 Eylül 2021 #4 https://www.cozumpark.com/microsoft-mavi-ekran-hatasi-ile-ilgli-acil-yama-yayimladi/