Windows 10 Yükseltmeden Etkinleştirilebilecek.

Kodla Büyü

aslan0706

Üye
Windows 10 Aktivasyonu Windows 7 ve 8'in Ürün Anahtarlarıyla Yapılabilecek
Microsoft, Kasım ayı içinde Windows 10 için getireceği ilk büyük güncelleme ile pek çok kullanıcının problem yaşadığı temiz kuruluma da çözüm getiriyor. Windows 10'a geçiş yapmak için bildiğiniz üzere Windows 7, 8 ya da 8.1 kullanıyor olmanız gerekiyor. Bu işletim sistemlerinin ürün anahtarlarına sahip olsanız bile henüz Windows 10'u temiz bir kurulum yaparak aktif etmeniz mümkün değil. Bunun için Windows 10'u sıfırdan kurmadan önce Windows 7 ya da 8'i yüklemeniz ve sonrasında Windows 10'a yükseltmeniz gerekiyor.

Kasım ayı içinde Windows 10'a gelecek olan güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık Windows 10'u tek başına kurarak sahip oldukları Windows 7 ve 8 ürün anahtarlarını kullanıp Windows 10 aktivasyonunu sağlayabilecekler. Microsoft Insider bloğu üzerinde yayınlanan haber, pek çok Windows kullanıcısını sevindirirken, Windows 10'un da sahip olduğu büyük problemlerden bir tanesini gideriyor olacak.Büyük güncelleştirme şu anda indirilebilir durumdadır.

Şu an temiz bir şekilde Windows 10'a geçmek isteyen tüm kullanıcılar öncesinde Windows 7 ve 8 kurulumu yapması gerektikleri için en az iki Windows işletim sistemi kurarak bunu gerçekleştirebiliyorlar. Bu da çok olmasa da gereksiz bir zaman kaybı.

Eğer henüz kurduğunuz Windows 10'u aktif etmediyseniz ya da Windows 10'a geçmek istiyorsanız ama sıfırdan temiz bir kurulum ile bunu gerçekleştirmek istiyorsanız, şimdi çok daha kolay yapabilirsiniz. Eğer Windows Inside grubuna dahilseniz yeni aktivasyon özelliğinin bulunduğu Windows 10 Build 10565'i şimdiden denemeniz mümkün.

http://www.tamindir.com/windows-10-akti ... k_h-12600/

Dün İtibariyle güncellendi :-) e t ler icin aktivasyon daha kolay artık vestelden bir w 10 imajı bekliyorum :-)

ademola' Alıntı:
Dün İtibariyle güncellendi :-) e t ler icin aktivasyon daha kolay artık vestelden bir w 10 imajı bekliyorum :-)
Adem hocam sizin Windows 10 imajı ile kurulum yapacaktık. Öncesinde Ghostrate ile aldığımız ticketlar vardı.
Şimdi bekleyelim mi ya da yeni aktifleşme durumu neyi getiriyor?

ademola' Alıntı:
Güzel bir haber. Şubat tatiline bir windows10 imajı hazırlayalım o zaman.

Kulis' Alıntı:
ademola' Alıntı:
Adem hocam sizin Windows 10 imajı ile kurulum yapacaktık. Öncesinde Ghostrate ile aldığımız ticketlar vardı.
yeni versiyon ile kurulum yaparsanız yada hazırlanan bir imaj atarsanız artık o ticket lara gerek yok çünkü biosdan okuyacağı w8 seeriali ile kendisi aktive olacaktır.

size tavsiyem ebadaki faz2 imajını indirin yeni w10 ile yükseltme yapın. ardından bunun imajını alıp tahtalarınıza imaj atın.

benim imajın artısı faz1 ve faz2 için ortak olması.

ademola' Alıntı:
Kulis' Alıntı:
ademola' Alıntı:
yeni versiyon ile kurulum yaparsanız yada hazırlanan bir imaj atarsanız artık o ticket lara gerek yok çünkü biosdan okuyacağı w8 seeriali ile kendisi aktive olacaktır.

size tavsiyem ebadaki faz2 imajını indirin yeni w10 ile yükseltme yapın. ardından bunun imajını alıp tahtalarınıza imaj atın.

benim imajın artısı faz1 ve faz2 için ortak olması.
Bence çok acil değilse Eba'da yayınlanan ve vestel'e hazırlatan imaj gibi bir çalışmayı beklemekte fayda var. Pardus ile ilgili de ciddi çalışmalar.

samil' Alıntı:
ademola' Alıntı:
hocam benim w10 da sizin ebadaki imajın yükselymesi zaten :)

sizden temiz güzel bir çalışma bekliyoruz :)

ademola' Alıntı:
samil' Alıntı:
ademola' Alıntı:

ben ademola hocamızın yaptığı çalışmayı denedim. etkinleştirmede sıkıntı olmadı. ne olur ki sanki 2 dk lık etkinleştirme işinden.. sen sağol ademola hocam eline sağlık... daha iyisi eklenene kadar şu an iyisi bu..

peki arkadaşlar usb den Windows 10 nasıl yükseltebiliriz usb den başlatıp yükselt seçeneğini denedim olmadı internet olmadan usb den yükseltmek istiyorum

alpi' Alıntı:
peki arkadaşlar usb den Windows 10 nasıl yükseltebiliriz usb den başlatıp yükselt seçeneğini denedim olmadı internet olmadan usb den yükseltmek istiyorum
hocam windows çalışırken usb deki windows10 un setup.exe yi çalıştırın. ve yükselt deyin.

Dual boot oldugu için yükseltemedim win 10'a. sıfırdan kurulum yaptım.Windows pro kuruldu.Bende onu enterprise'a yükseltim.Fakat ne yaptıysam etkinleştiremedim.Program istesem piyasada yok sanırım.(forum da yasaklıyor gerci :mrgreen: )Çinli siteler yapmış bir kaç administr komutu ile denedim olmadı bir program ile yapayım dedim bir sürü adware program ile bir virüs bulaştı sonra norton eraser ile tarattım temizledim.anlayacagınız olmadı sifir almak istesen 700 tl kusur. :mrgreen: windows 10 sevdim de :roll: slmgr -rearm komut ile deneme suresini uzattım sadece...ne yapsam :verymad:

izmirli_312' Alıntı:
ademola' Alıntı:
samil' Alıntı:
ademola' Alıntı:

ben ademola hocamızın yaptığı çalışmayı denedim. etkinleştirmede sıkıntı olmadı. ne olur ki sanki 2 dk lık etkinleştirme işinden.. sen sağol ademola hocam eline sağlık... daha iyisi eklenene kadar şu an iyisi bu..

aynen bizde hocam..Allah razı olsun..

dikkat etmedim de et ler için sıkıntı yok zaten lisansı var. :mrgreen: kişisel bilgisayarım için neyse buldum pico oldu :mrgreen:

BBNET
Geri