basbag Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 566 26 Mayıs 2008 #1 İlk Önce Options >> Preferences'i tıklıyoruz General Preferences Sekmesine Geliyoruz Taskbar Yazan Yeri Kaldırın Ve System Tray Yazan Yeri Seçin . Böyle yaparsanız winamp aynı aşağıdaki şekilde gözükür ve sizi rahatsız etmez .
İlk Önce Options >> Preferences'i tıklıyoruz General Preferences Sekmesine Geliyoruz Taskbar Yazan Yeri Kaldırın Ve System Tray Yazan Yeri Seçin . Böyle yaparsanız winamp aynı aşağıdaki şekilde gözükür ve sizi rahatsız etmez .
U unlem Site Gezgini Mesajlar 96 26 Mayıs 2008 #4 task bar ve system tray ı bilmeyecek kadar cahil bilgisayarcılar değiliz hocam :wink:
basbag Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 566 26 Mayıs 2008 #5 unlem' Alıntı: task bar ve system tray ı bilmeyecek kadar cahil bilgisayarcılar değiliz hocam :wink: Genişletmek için tıkla ... hocam estagfurullah ben bilmiyorsunuz demedim ama bilmeyenler mutlaka vardır. bu forumda herkes bil. öğrt. değil. öyle bir kelimede kullanmadım.
unlem' Alıntı: task bar ve system tray ı bilmeyecek kadar cahil bilgisayarcılar değiliz hocam :wink: Genişletmek için tıkla ... hocam estagfurullah ben bilmiyorsunuz demedim ama bilmeyenler mutlaka vardır. bu forumda herkes bil. öğrt. değil. öyle bir kelimede kullanmadım.
F fatihpc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 26 Mayıs 2008 #6 unlem' Alıntı: task bar ve system tray ı bilmeyecek kadar cahil bilgisayarcılar değiliz hocam :wink: Genişletmek için tıkla ... Çok ayıp çok :x :x :x :x :x :x
unlem' Alıntı: task bar ve system tray ı bilmeyecek kadar cahil bilgisayarcılar değiliz hocam :wink: Genişletmek için tıkla ... Çok ayıp çok :x :x :x :x :x :x