Öyle bir solucanki böylesi başa bela.
C sisteminde Deep-freez kurulu. ikee D kısmındaki tüm exe dosyalar enfekte olmuş.Şu anda bile hadi D kısmında koruma yok ve dosyalar enfekte iken;
Bu solucan D harddiskte dosya sildirtmiyor.Sistem C korumalı iken bu nasıl oluyor?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunun ilacı varmı :?: Tüm okul ve tüm arkdaşlar kıvranıyor.Yani tek tık bir dosya COMBOFİX gibi
C sisteminde Deep-freez kurulu. ikee D kısmındaki tüm exe dosyalar enfekte olmuş.Şu anda bile hadi D kısmında koruma yok ve dosyalar enfekte iken;
Bu solucan D harddiskte dosya sildirtmiyor.Sistem C korumalı iken bu nasıl oluyor?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunun ilacı varmı :?: Tüm okul ve tüm arkdaşlar kıvranıyor.Yani tek tık bir dosya COMBOFİX gibi

uhaha: pekiii şimdi şunu desem
gittim müdür ve müdür yardımcısının bilgisayarına bu sality musallat olmuş ve tamamen pcyi ele geçirmiş.nod32 buluyor siliyorum ama kapatıp açınca yine aynı sorun. kafayı yedim. yarın yukarıdakini deneyecem umarım çözüm olur. artı şunu sorucam arkdaşlar müdür bilgisarda mouse un kendi kendine hareket ettiğini açık programların kendiliğinden kapandığını iddia ediyor bunlar da mı sality nin işidir?