ilahi hocamhasari' Alıntı:xp orjinal mi?![]()
hasari' Alıntı:xp orjinal mi?![]()
BaRBaRYaN' Alıntı:hocam odasına üyesi olduğu sendikanın takvimini astı diye soruşturma geçiren okul müdürü var, mal bildiriminde bulunmadı diye soruşturma geçiren okul müdürü var, var da var. senin anlayacağın işlerine gelirse senin hakkında işlem başlatmak isterlerse sorun olur. istemezlerse bilgisayarları saksı yapıp çiçek eksen bişey olmaz.
sene başında tüm öğretmenlere imzalatılan bilişim "BİLİŞİM SİSTEMLERİ KULLANIM TAAHHÜTNAMESİ" derki
Madde 8.
Tarafıma teslim edilmiş elektronik ortamda yapılan iş ve işlemlerde kullanılan yazılım, donanım, araç ve gereç üzerinde kurum bilgisi dışında hiçbir mekanik ya da yazılımsal yapılandırma değişikliği yapmayacağımı,
Madde 9.
Bilgisayarıma Kurum tarafından yüklenmiş işletim sistemi ve uygulama yazılımları dışında herhangi bir işletim sistemi veya lisanssız yazılım yükleme yeceğimi, Kurum tarafından yüklenmemiş yazılımlardan doğacak her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu
beyan ve kabul ederim..
..
http://bigb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... utname.pdf
..
..xodeda' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:hocam odasına üyesi olduğu sendikanın takvimini astı diye soruşturma geçiren okul müdürü var, mal bildiriminde bulunmadı diye soruşturma geçiren okul müdürü var, var da var. senin anlayacağın işlerine gelirse senin hakkında işlem başlatmak isterlerse sorun olur. istemezlerse bilgisayarları saksı yapıp çiçek eksen bişey olmaz.
sene başında tüm öğretmenlere imzalatılan bilişim "BİLİŞİM SİSTEMLERİ KULLANIM TAAHHÜTNAMESİ" derki
Madde 8.
Tarafıma teslim edilmiş elektronik ortamda yapılan iş ve işlemlerde kullanılan yazılım, donanım, araç ve gereç üzerinde kurum bilgisi dışında hiçbir mekanik ya da yazılımsal yapılandırma değişikliği yapmayacağımı,
Madde 9.
Bilgisayarıma Kurum tarafından yüklenmiş işletim sistemi ve uygulama yazılımları dışında herhangi bir işletim sistemi veya lisanssız yazılım yükleme yeceğimi, Kurum tarafından yüklenmemiş yazılımlardan doğacak her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu
beyan ve kabul ederim..
..
..
ben böyle bir şey imzalamadım.
Aynen öyle kardeşim +1.BaRBaRYaN' Alıntı:hocam odasına üyesi olduğu sendikanın takvimini astı diye soruşturma geçiren okul müdürü var, mal bildiriminde bulunmadı diye soruşturma geçiren okul müdürü var, var da var. senin anlayacağın işlerine gelirse senin hakkında işlem başlatmak isterlerse sorun olur. istemezlerse bilgisayarları saksı yapıp çiçek eksen bişey olmaz.
Madde 8.
Madde 9.
beyan ve kabul ederim..
..
..