botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 26 Kasım 2007 #1 Arkadaşlar lab daki bilgisayarlara win 98 kurulu flash disk, kart okuyucu gibi bellekleri kullanabilmemiz için ne gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar lab daki bilgisayarlara win 98 kurulu flash disk, kart okuyucu gibi bellekleri kullanabilmemiz için ne gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum
ozgurgitarim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 778 26 Kasım 2007 #2 o marka flash belleğin driver ' ını internetten indirip makinalara kuruyorsun.... mesela bizim bt'deki 98 makinalara kingston bellekler için 98 driver'ını internetten indirip kurmuştum... örnek arama(google):kingston driver windows 98
o marka flash belleğin driver ' ını internetten indirip makinalara kuruyorsun.... mesela bizim bt'deki 98 makinalara kingston bellekler için 98 driver'ını internetten indirip kurmuştum... örnek arama(google):kingston driver windows 98
ergin_tastan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 26 Kasım 2007 #3 hocam flash bellkelerin driverlerini modeline göre internetten indir..Yükle..
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 26 Kasım 2007 #4 Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ettim. Peki bende kart okuyucu var onun için de mi aynı işlemi yapmamız gerekiyor.
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ettim. Peki bende kart okuyucu var onun için de mi aynı işlemi yapmamız gerekiyor.