win 8 kapanma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mert02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mert02

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar win 8 kapanma problemi yaşıyorum. İlk kurduğum zamanlarda normal bi şekilde kapanıyordu fakat 1 haftadır güç bölümünden bilgisayarı kapat diyorum kapanmıyor. yeniden başlattada aynı durum söz konusu forumlarda bikaç çözüm yolu göstermiş fakat hiçbiri çare olmadı. 1 hafta önce sanırım güncelleme yapmıştım ondan sonra oldu diyeiaklıma geliyor sizin önereceğiniz şeyler varmı acaba

güncel
bu gece kapansın canım bilgisayarım. Her gece ötenazi yapıyorum zavallıya :cry: . yardımcı olacak yokmu bugün fişini çekmeden kapatayım

Anti-Virüs yazılımını devre dışı bırakıp denediniz mi?

değil office winrar bile kurmadım.Güncelleme desem değil.Güncelleme ve sistem geri yüklemeyide iptal ettim.Yarım dk yı buluyor kapanma.

Hocam denetim masası güç ayarlarından hızlı başlatı ve uyku modunu kapatın, ayrıca bios ayarlarında "Wake on lan" seçeneğini devre dışı bırakıp bi deneyin.

ben masaüstündeyken alt+f4 le kapatıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. güncelledim de üstelik. orjinal de değil .

format atıverin :D

Bende kullanıyorum hem çok hızlı açılıyor hemde çok hızlı kapanıyor güncellemeler kurulu. Türkçe dili de sonradan kuruldu. Sistem win8 64 bit pro . Sizde mutlaka bir sorun vardır sürümden kaynaklanıyor olabilir.

BBNET
Geri