Whatsapp konusmayi yaziya cevirme

Kodla Büyü
Başlamak için Ayarlar > Sohbetler > Sesli mesaj transkriptleri menüsüne giderek transkriptleri kolayca açın ya da kapatın ve transkript dilinizi seçin. Mesajı basılı tutup "Metne çevir" düğmesine dokunarak sesli mesajların transkriptini görebilirsiniz. Bu deneyimi geliştirip daha da iyi ve akıcı hale getirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ayarlar sohbetler denedim dil olarak Türkçe yok android sürüm sorunu olabilirmi güncelleme geldi olmadi mikrofona basıp nasılsıniz dediğimde söylenenleri metne çevirip yazsin istiyorum

@hakimiyet001 hocam SwiftKey klavyede sesle yazma var. Mikrofon simgesine basınca google sesle yazma açılıyor. Sadece whatsapp için değil her uygulamada çalışıyor. Muhtemelen diğer klavyelerde de vardır.

Ayarlar sohbetler denedim dil olarak Türkçe yok android sürüm sorunu olabilirmi güncelleme geldi olmadi mikrofona basıp nasılsıniz dediğimde söylenenleri metne çevirip yazsin istiyorum
google ın klavyesini yüklediğinizde zaten o işi yapıyor. sesi yazıya çevirme başkasının gönderdiği sesli mesajı yazıya çevirme amacı güdüyordu sanıyorum. daha önce öyle duymuştum

androidde klasik klavye kullanıyorsanız 123. yazan yerdeki sayılar ekranını açın sağ ust köşede mikrofon simgesini görürsünüz

BBNET
Geri