A alim Aktif Üye Mesajlar 176 21 Ocak 2016 #1 Değerli Öğretmenlerim, Birkaç kaynaktan düzenlediğim Web Yayın Ekibi toplantı tutanağını ekte sunuyorum. Facebook sayfası olan okullar için de ayrıca tutanak hazırladım. Ekli dosyalar WEB_YAYIN_EKIBI_ 20152016.rar WEB_YAYIN_EKIBI_ 20152016.rar 40.7 KB · Görüntüleme: 328
Değerli Öğretmenlerim, Birkaç kaynaktan düzenlediğim Web Yayın Ekibi toplantı tutanağını ekte sunuyorum. Facebook sayfası olan okullar için de ayrıca tutanak hazırladım.
A aydınDr Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,554 21 Ocak 2016 #2 Emeğiniz için tebrikler Paylasiminiz için teşekkürler
E ernestososa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 808 21 Ocak 2016 #5 Facebook sayfası açmak sakıncalı değil mi
A alim Aktif Üye Mesajlar 176 2 Haziran 2016 #6 ernestososa' Alıntı: Facebook sayfası açmak sakıncalı değil mi Genişletmek için tıkla ... Evet Hocam, riskleri var ancak güzümüzde fiili durum haline gelmeye başladı okul facebook sayfaları.
ernestososa' Alıntı: Facebook sayfası açmak sakıncalı değil mi Genişletmek için tıkla ... Evet Hocam, riskleri var ancak güzümüzde fiili durum haline gelmeye başladı okul facebook sayfaları.