panacea Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 388 25 Ekim 2011 #1 Web tasarımı ve programlama dersi 1.dönem 1.yazılı sınav soruları ve cevap anahtarı umarım işinize yarar... Ekli dosyalar web1.donem.yazılı.rar web1.donem.yazılı.rar 40.5 KB · Görüntüleme: 3,283
Web tasarımı ve programlama dersi 1.dönem 1.yazılı sınav soruları ve cevap anahtarı umarım işinize yarar...
B bilisimogretmen Aktif Üye Mesajlar 129 28 Ekim 2011 #3 teşekkürler... ama uygulamalı yapsan daha iyi olurdu...
panacea Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 388 28 Ekim 2011 #4 3.sınavı uygulamalı yapmayı düşünüyorum dreamweaver i da anlattıktan sonra.
I ilkerali Üye Mesajlar 10 29 Aralık 2011 #9 BU DA BENİM HAZIRLADIĞIM SINAV Ekli dosyalar ilksay.rar ilksay.rar 9.1 KB · Görüntüleme: 853
birkan39 Aktif Üye Mesajlar 132 30 Aralık 2011 #10 panacea' Alıntı: Web tasarımı ve programlama dersi 1.dönem 1.yazılı sınav soruları ve cevap anahtarı umarım işinize yarar... Genişletmek için tıkla ... ilkerali' Alıntı: BU DA BENİM HAZIRLADIĞIM SINAV Genişletmek için tıkla ... iki hocamada çok çok teşekkürler. elinize sağlık
panacea' Alıntı: Web tasarımı ve programlama dersi 1.dönem 1.yazılı sınav soruları ve cevap anahtarı umarım işinize yarar... Genişletmek için tıkla ... ilkerali' Alıntı: BU DA BENİM HAZIRLADIĞIM SINAV Genişletmek için tıkla ... iki hocamada çok çok teşekkürler. elinize sağlık